3x de ultieme kerstcadeaus voor vaders

Omdat ik als geen ander snap hoe moeilijk het is voor je man een cadeau te shoppen, laat staan een uniek kerstcadeau, heb ik wat extra inspiratie voor jullie! Deze webshops hebben erg leuke kerstcadeaus waar elke papa blij van wordt.

3 tips voor de ultieme kerstcadeaus voor vaders

Tip 1: Hip en mama box

Deze papa verassingsbox is een geweldig cadeau voor onder de kerstboom, waar elk vaderhart sneller van gaat kloppen! Bij hipenmamabox.nl stel je een unieke giftbox samen voor aanstaande mama’s, papa’s en opa’s en oma’s.

Naast dat je zo’n leuke box kunt samenstellen, kun je in deze webshop ook losse cadeautjes uitzoeken. Het wordt ook nog eens fantastisch ingepakt zodat je kerstcadeau kant en klaar wordt afgeleverd.  

Tip 2: Helemaal Anno Nu

Deze woon & cadeauwinkel is echt een pareltje in het pittoreske Staphorst. Ze hebben een geweldige winkel maar ook een erg mooie webshop. Wanneer ik hier rustig rondkijk, barst ik van de inspiratie! Ze bieden vele toffe cadeaus voor mannen, met onder andere de overheerlijke whiskey chocolade. Heerlijk om van te genieten op de bank tijdens kerstavond, terwijl je de open haard zachtjes hoort knetteren op de achtergrond.

Tip 3: Sock&Sock

Bij Sock&Sock hebben ze zo’n ontzettend leuk concept! Hier kun je je namelijk abonneren op sokken. Ja, je leest het goed! Elke maand krijg je een pakketje toegestuurd met een verrassingsbox met sokken. En speciaal voor de feestdagen hebben ze een fantastische actie met een surprisebox met 3 paar sokken + een gratis maand Sock&Sock abonnement. Met deze unieke sokken komt je man tijdens de kerstdagen in ieder geval origineel voor de dag bij je ouders.

Ben je nog op zoek naar de ultieme kerstcadeaus voor moeders? Zoek niet verder want ik heb 4 leuke tips voor je!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.