Netflix gaat bekende Roald Dahl boeken verfilmen in series

Ik weet niet hoe het bij jullie is maar wij kijken amper meer live televisie. Hier thuis kijken we naar Netflix, Videoland én Pathé thuis.  Netflix is een onuitputtelijke bron met toffe series, docu’s en films. Als ik een televisieprogramma wil kijken, kijk ik hem vaak terug. Netflix speelt er ook steeds meer op in dat men minder televisie kijkt en ze komen steeds vaker met eigen series en films. Zo hebben ze nu een deal gesloten om van de bekende Roald Dahl boeken animatieseries te maken.

Lees ook: 10 geweldige docu’s op Netflix die je fantastisch gaat vinden!

Wie is er niet groot geworden met Roald Dahl? Ik heb zijn boeken verslonden! De films en luisterboeken van Roald Dahl zijn bij mijn kinderen ook erg populair. Ik hoop dat ze later ook de boeken van Roald Dahl gaan lezen. Ik heb ze in ieder geval voor ze bewaard…

Een positieve boodschap

We kennen Roald Dahl van de kinderboeken als Matilda en de GVR. De erfgenamen van Roald Dahl hebben ingestemd met animatieseries van Matilda, de GVR en Sjakie en de Chocoladefabriek. Niet alle titels worden omgezet in een animatieserie.

Lees ook: De leukste kinderboeken voor december

Roald Dahl is overleden in 1990. De weduwe van Roald Dahl wil zoveel mogelijk kinderen bereiken en de magie en positieve boodschap van de verhalen laten ervaren.

Bron: Netflix, LindaNieuws – Photo by freestocks.org from Pexels

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.