Dit zijn dé schoencadeau-trends van 2018!

In de meeste gezinnen hebben hun kinderen de schoenen alweer gezet. Dat is altijd wel hét moment in december waar naar uitgekeken wordt: Sinterklaas is weer in het land én ze mogen hun schoen zetten. Spannend maar oh zo leuk! Op internet wordt er weer veel gezocht naar schoencadeautjes en ik heb ook al regelmatig de vraag gekregen wat nou de leukste schoencadeautjes van 2018 zijn. Voor jullie gemak heb ik de leukste tips op een rijtje gezet. 

Lees ook: De leukste kinderboeken voor december

Schoencadeautjes: van klassiekers tot nieuwe hypes

Onder de populairste schoencadeautjes van dit moment vallen de klassiekers maar zijn er ook nieuwe hypes. Nu ben je meteen weer op de hoogte wat ‘in’ is bij kinderen en wat hip is op het schoolplein!

Lees ook: De 11 leukste kant-en-klare Adventkalenders (om met Sinterklaas al te geven)

De top 5 populairste schoencadeautjes van 2018:

  1. Poopsie Slime Surprise Pack
  2. ZTRINGZ regenboog touw
  3. SmartGames IQ Puzzler Pro
  4. Plah-doh 4 kleuren potjes
  5. LEGO DUPLO boerderijdieren

Schoencadeautjes

Hulp bij het zoeken

Ben je er na het lezen van deze blog nog niet uit? Bol.com heeft een hele handige tool: de Cadeauvinder. Zoek tussen ruim 335.000 stuks speelgoed het juiste cadeautje uit. Na het invullen van de voorkeuren zoals leeftijd, interesse en budget rolt eruit wat past binnen jouw wensen en heb je heel veel leuke cadeausuggesties voor kinderen.

Photo by rawpixel.com from Pexels

Dit artikel bevat affiliatielinks.

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.