Zo kondig je de geboorte van je kindje aan

In blijde verwachting, wát een fijne periode is dat. Ik herinner me hoe dat voelt als de dag van gisteren. Ik herinner me ook dat het me veel plezier gaf om een geboortekaartje uit te zoeken. Bij mijn eerste twee kinderen helemaal leuk, omdat we vooraf niet wisten of het een jongetje of een meisje zou worden. Twee kaartjes uitzoeken dus!

Geboortekaartje meisje

Al sinds jaren kan je online de mooiste kaartjes bestellen, helemaal naar jouw smaak. En natuurlijk is de keuze reuze. Voor meisjes zijn er mooie, lieve en stoere kaartjes te krijgen. Je kan zelf de teksten aanpassen, verwijderen en foto’s toevoegen, niets is te gek. Vaak vind je ook mooie voorbeelden van geboorteteksten of geboortegedichtjes, die je zo op je eigen kaartje kan plaatsen. Handig als je even niet zoveel inspiratie hebt!

Als je je kaartje af hebt, krijg je natuurlijk een proefdruk. Je ontvangt het geboortekaartje dan in twee verschillende papiersoorten, zodat je thuis rustig kunt bekijken op welke papiersoort jouw geboortekaartje het beste tot z’n recht komt. Enveloppen zitten

Meisjes geboortekaartjes bestellen bij Geboortepost

Heleen Ravenhorst

Heleen, moeder van 3 (27, 25 en 8) en een bonuszoon (17). Ik woon op het mooie Goeree Overflakkee en werk in de communicatie bij een baas. Ook ben ik druk met mijn eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Ik word blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.