Dit nieuwe houten speelgoed van HEMA wil je hebben!

Het is wel duidelijk dat de goede oude Sint binnenkort ons land weer komt bezoeken. De leukste persberichten vliegen mij om de oren. Over heel veel dingen schrijf ik niet omdat ik het niet leuk genoeg vind om te plaatsen maar dit bericht van HEMA kan ik jullie niet onthouden. HEMA komt namelijk met TE GEK houten speelgoed wat jij écht voor Sinterklaas (of Kerst) wil scoren! 

Ben je er klaar voor? Daar komt ie….

Zet dit houten speelgoed maar op het verlanglijstje van je kind, beetje sturen kan nooit kwaad, want het is té leuk om niet in huis te halen. Dit jaar vind je bij HEMA een groot assortiment nieuw houten speelgoed. Van een HEMA winkeltje met accessoires tot een parkeergarage. HEMA heeft alles om kids te verwennen. Gegarandeerd veel speelplezier! En het staat ook nog eens leuk in je interieur…

HEMA Kinderspeelgoed van hout is kleurrijk, heeft een mooie vorm en is niet te groot. Het is eenvoudig en het gewicht en geluid stimuleren kinderen om hun zintuigen en eigen fantasie te gebruiken in hun spel. Of je kind nou van auto’s houdt of toch liever met een poppenhuis speelt; het nieuwe assortiment houten speelgoed van HEMA bevat voor ieder kind een passend cadeau.

Houten speelgoed HEMA

Ik ben helemaal weg van het houten HEMA winkeltje en ik ga deze zeker kopen voor onze jongste. Ik vond het als kind geweldig om winkeltje te spelen. De voorraadkast van mijn moeder haalde ik leeg en ik speelde er uren mee. De bijpassende kassa en weegschaal maken de winkelbeleving compleet. En natuurlijk mag de écht HEMA worst in het winkeltje niet ontbreken.

Maar er is nog meer; een houten poppenhuis, een houten keukentje en de houten garage. Ook het houden make-up setje en het babyspeelgoed is fantastisch. Volgens mij ben ik blut na het plaatsen van dit bericht 😆.

Houten speelgoed HEMA

Het nieuwe houten speelgoed shop je heel makkelijk online bij HEMA Kinderspeelgoed.

In deze blog staan affiliatielinks.

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.