Vijf tips voor het warm aankleden van jouw baby in de herfst

Onlangs heeft een collega van mij een baby gekregen, haar tweede. De foto’s die ik tot nu toe heb gezien zijn zo schattig! De babygeur straalt van de foto’s af, de zachte mollige handjes en voetjes vragen erom om aangeraakt te worden …. zucht. Jullie hebben het al door, ik ben dól op kleine baby’s!

Natuurlijk moest er voor haar een cadeautje worden gezocht en ik ben de beroerdste niet. Ik vind het heerlijk om te neuzen op sites met babykleding en babyspulletjes, dus deze taak nam ik graag op me. Ik kwam al snel terecht bij de website van Jayno. Het is een fijne webshop met een ruim assortiment in babykleding en kinderkleding van diverse merken. Ook kan je er prima voor allerlei accessoires terecht.
Met de herfst en winter op komst is het belangrijk om je kindje goed warm aan te kleden als je naar buiten gaat. Ik geef je een aantal tips:

  • Je begint natuurlijk met een lekker warm rompertje. Deze zijn verkrijgbaar in effen uitvoeringen maar als je meer van prints houdt is er zeker ook voldoende keuze
  • Voor de meisjes dan een hippe maillot, bijvoorbeeld van het merk Beebielove en een kek jurkje
  • Voor de jongetjes is er genoeg aanbod aan stoere (jogging)broekjes, zelfs ieniemienie jeans! Een leuke sweater erbij en je stoere bink is klaar voor de dag
  • Een warme en comfortabele winterjas is natuurlijk heel belangrijk. Eentje die ook praktisch is met aan- en uitdoen! Ikzelf vind een jas een stuk handiger dan die pakken uit één stuk. Een babylijfje werkt echt nog niet mee en het is vaak een heel gedoe om een baby in zo’n heel pak te krijgen
  • Tot slot een mutsje en voilà, de herfstoutfit is compleet!

Photo by Daria Shevtsova from Pexels

Heleen Ravenhorst

Heleen, moeder van 3 (27, 25 en 8) en een bonuszoon (17). Ik woon op het mooie Goeree Overflakkee en werk in de communicatie bij een baas. Ook ben ik druk met mijn eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Ik word blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje

1 reactie

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.