Nieuwe rage ZTRINGZ: touwfiguurtjes maken

Oude rages van vroeger komen nu weer helemaal terug. Ken je die rage nog van vroeger; met een touwtje allemaal figuren maken met je handen? Ik was er uren mee zoet! En het leuke is; onze kinderen doen nu ook weer mee aan die rage. Met ZTRINGZ regenboog vingertouw de leukste touwfiguurtjes maken is weer helemaal in!

Oude rages komen terug

Er zijn al heel wat oude rages teruggekeerd: de Furby uit de jaren 90 was hot in 2013, punniken kwam terug als loonbandjes maken en ook de Tamagotchi heeft de revu al gepasseerd aldus RTLNieuws.

Lees ook: DIY Fidget Spinners!

Touwfiguren maken met ZTRINGZ

Touwfiguren maken is de rage deze zomer. ZTRINGZ is het originele regenboog touw om de leukste figuurtjes mee te maken. En het leuke is dat je nu online kunt leren hoe je deze figuurtjes kan maken. Met ZTRINGZ kun je meer dan 45 figuren maken. Ken jij ze nog? De Eiffeltoren, kop en schotel, een ladder en de parachute. Zelfs opa en oma gaan aan de slag met ZTRINGZ omdat zij dit ook nog van vroeger kennen! Super leuk natuurlijk als opa en oma iets van vroeger door kunnen geven aan hun kleinkinderen.

Het leuke aan ZTRINGZ is dat kinderen dit samen met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen doen en je het makkelijk mee (naar school) kunt nemen. Ideaal voor op vakantie bijvoorbeeld! En het kost weinig; voor 4 euro heb je een gekleurd regenboog touw in huis voor urenlang speelplezier.

Met het trouwfiguren maken ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek en doorzettingsvermogen om toch dat ene figuur te leren maken. Je kan makkelijk zelf een touwtje maken van ongeveer één meter wol maar ik vind de touwtjes van ZTRINGZ voor kinderen wat fijner omdat deze lekker stevig zijn en niet snel in de knoop gaan.

ZTRINGZ rouwfiguurtjes maken

Juf Jannie helpt

Wil je figuren leren maken met ZTRINGZ? Juf Jannie helpt je op weg met een super leuke app en YouTube video’s. Of je koopt het leuke boek ‘Touwspelletjes‘ van Deltas bij Bol.com.

Een ZTRINGZ touwtje koop je hier al voor 3,99 euro.

Deze blog bevat affiliatie links.

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 32 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.