De mooiste kinderkleding koop je hier

Voordat wij op vakantie gaan, vind ik het fijn om nog wat kleding voor de kinderen aan te schaffen. Wat nieuwe broekjes en rokjes, natuurlijk coole shirts en hemdjes en ook mag de badkleding niet ontbreken. Het liefst shop ik dan online, want daar ben ik echt fan van.

Regelmatig ben ik op de site van Jayno met kinderkleding te vinden. Ze hebben daar een hele grote collectie aan baby- en kinderkleding en het aanbod merken is groot. En niet onbelangrijk, de kleding is goed te betalen! En weet je wat ook zo leuk is? Je kan daar sparen voor kortingsvouchers. Bij elke aankoop die je doet krijg je punten: 10 punten bij Euro die je besteedt. Registreer je jezelf, dan ontvang je 150 punten en als je Jayno aanbeveelt bij iemand anders, dan worden er ineens 500 punten aan je tegoed toegevoegd. Zo spaar je super snel een mooie korting bij elkaar.

En hé, de sale is begonnen. Dus wat houdt je tegen, ga snel naar Jayno punt nl!

 

Heleen Ravenhorst

Heleen, moeder van 3 (27, 25 en 8) en een bonuszoon (17). Ik woon op het mooie Goeree Overflakkee en werk in de communicatie bij een baas. Ook ben ik druk met mijn eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Ik word blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.