Leuke kinderkleding

Online shoppen, ik ben fan. Superhandig om vanuit je luie stoel producten te bestellen en op je gemak thuis uit te proberen. En dat geldt zeker voor kinderkleding. ’s Avonds op de bank met de laptop op schoot open je je favoriete shops, je zoekt op maat en geslacht en legt van alles in je winkelwagentje. Een paar dagen later staat de bezorger op de stoep met je bestelde spulletjes. Ideaal. De kinderen passen de kleding op hun gemak, jij hoeft geen zeurende kinderen mee te slepen naar het winkelcentrum en is er iets niet goed of past het niet? Dan gaat het heel gemakkelijk retour.

Favorieten

Retour vind ik een fijn merk, zowel voor jongens als voor meisjes. Het is van hoogwaardige kwaliteit. De collectie is uitgebreid en je vindt er naast de bekende Retour Jeans ook jassen, t-shirts en accessoires. Alles is met de hand gemaakt en heel netjes afgewerkt, tot in de kleinste details. De kleding is verkrijgbaar in maat 92 t/m 164.
Een goede webshop voor kinderkleding is vip-kidz.com. Je koopt er ook de producten van Retour, maar natuurlijk voeren zij ook andere gave merken. Jongens en meisjes slagen er zeker voor een hippe outfit. En, mooi meegenomen, alle bestellingen vanaf 20 Euro worden gratis thuisbezorgd.

Heleen Ravenhorst

Heleen, moeder van 3 (27, 25 en 8) en een bonuszoon (17). Ik woon op het mooie Goeree Overflakkee en werk in de communicatie bij een baas. Ook ben ik druk met mijn eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Ik word blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.