Er is er een jarig hoera hoera!

Deze week ben ik jarig en dat ga ik uitgebreid vieren met mijn lief en de kinderen. Borrelen, hapje eten en natuurlijk cadeautjes uitpakken. Heb wat wensen doorgegeven, ben heel benieuwd of ik deze vrijdag ook ontvang.

Wij hebben zoveel familie, vrienden en kennissen die in het voorjaar jarig zijn. Herken je dat? Bijna elke woensdag kan ik wel een naar een kinderfeestje en in het weekend wordt er altijd wel ergens een borrel, feestje of barbecue ter gelegenheid van een verjaardag georganiseerd. Die verjaardagen kan ik natuurlijk niet allemaal onthouden. Ze staan op een kalender die prominent op de wc hangt. Zo ben ik niet de enige die in de smiezen moet houden wie er ook alweer wanneer jarig is. Een tijd terug heb ik een mooie kalender laten drukken bij Drukland, een bedrijf wat onder andere gespecialiseerd is in verjaardagskalenders. Je kan kiezen of je een staande of hangende kalender wil en ook het aantal pagina’s zoek je zelf uit. En ben je niet heel behendig in het maken van je eigen ontwerp? Download dan gratis een template!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Heleen Ravenhorst

Heleen, moeder van 3 (27, 25 en 8) en een bonuszoon (17). Ik woon op het mooie Goeree Overflakkee en werk in de communicatie bij een baas. Ook ben ik druk met mijn eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Ik word blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.