Verduisterend rolgordijn voor de kinderkamer

Toen onze oudste net geboren was, sliep zij op een kamertje op het Zuiden. Als baby vormde dit natuurlijk geen enkel probleem. Toen ze echter wat groter werd, vond ze het een stuk fijner om te slapen in een kamertje wat ’s avonds echt donker was. Het donker maakte haar rustig en zorgde ervoor dat zij goed in slaap viel. En ook ’s nachts prima doorsliep. En een blij en goed slapend kindje maakt natuurlijk ook een blije mama!

Rolgordijn

Om het zo donker te maken als maar mogelijk is, is een verduisterend rolgordijn handig. Online vonden wij wat zochten bij de Rolgordijnenwinkel. Het is een fijne winkel die topkwaliteit levert tegen betaalbare prijzen. Heel belangrijk! Naast verduisteringsgordijnen vind je in de shop ook houten jaloezieën, verticale lamellen en duo rolgordijnen. Alle raamdecoraties worden speciaal door echte vakmensen in Nederland op maat gemaakt. En de service? Die is ook perfect. De Rolgordijnenwinkel doet er alles aan om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Enthousiast geworden door de ervaring in de kinderkamer hebben wij inmiddels in onze eigen slaapkamer ook zo’n praktisch en mooi verduisteringsgordijn hangen.

 

Heleen Ravenhorst

Heleen, moeder van 3 (27, 25 en 8) en een bonuszoon (17). Ik woon op het mooie Goeree Overflakkee en werk in de communicatie bij een baas. Ook ben ik druk met mijn eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Ik word blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.