Baby in stijl is mama in stijl

Ik ben al eventjes uit de kleintjes, maar vind het soms nog wel leuk om te neuzen op sites met baby artikelen. Wat is er nieuw in buggy-land? Hoe wordt er tegenwoordig gedacht over flesvoeding? En eerste hapjes, hoe zit het daarmee? En natuurlijk, waar koop je de hipste babykleding? Een merk wat in mijn tijd nog niet bestond is nOeser. En dat vind ik heel jammer. Want als ik op de website van Noeser kijk, zie ik niet alleen leuke babykleding, maar ook aan mama wordt gedacht. Want als de baby in stijl is, waarom zou mama dat dan niet zijn?

Kinderkleding

De kinderkleren gaan van babymaten tot 116/122. Je ziet er veel leuks, óók voor jongens. Dat was vroeger ook wel anders. Voor meiden was er genoeg te krijgen, maar voor jongens bleek dat in de praktijk best lastig. Gelukkig is dat nu allemaal verbeterd en is er voor de boys ook genoeg leuks te vinden.

Het verhaal van nOeser is trouwens een bijzonder verhaal. Eigenaresse Annuska maakte altijd al kleding voor haar eigen kinderen. Toen vriendinnen begonnen te vragen om dezelfde kleding, bedacht ze om van haar hobby haar werk te maken. Maar dan wel op haar manier; met een knipoog. Dat is vertaald naar de kernwaarden van nOeser: be nutty, be nice, be nOeser. In alle prints zit altijd wel een knipoog of fun detail. Bovendien wordt er gewerkt met biologisch katoen. En deze combinatie maakt de kleding heel bijzonder!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Heleen Ravenhorst

Heleen, moeder van 3 (27, 25 en 8) en een bonuszoon (17). Ik woon op het mooie Goeree Overflakkee en werk in de communicatie bij een baas. Ook ben ik druk met mijn eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Ik word blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.