Het grappigste robotje om mee te spelen: Minion MiP Turbo Dave

Een paar dagen geleden plaatste ik een poll in Instagram Stories. De vraag was: “Wat vieren jullie; Kerst/Sint”. Ik verbaasde mij over het aantal wat de vraag beantwoordde met ‘Kerst’. Wordt Sinterklaas minder populair en neemt Kerst in populariteit toe? Of komt het door de discussie rondom Sint en Piet dat men meer zin heeft om Kerst te vieren? Uit een aantal persoonlijke berichten kon ik opmaken dat veel moeders het persoonlijk ook leuker vinden om Kerst te vieren dan Sinterklaas. Sinterklaas vieren ze meestal alleen voor de kids. Opvallend vond ik ook dat, in gezinnen met al iets grotere kinderen, Sint steeds minder gevierd wordt en Kerst steeds uitgebreider. Bijzondere ontwikkelingen!

Tips voor onder de Kerstboom

Voor alle Kerst liefhebbers heb ik goed nieuws voor het geval je het nog niet wist: Sinterklaas is weer vertrokken. Americo heeft zijn hoefijzers nog niet gelicht of in vele huizen staat de Kerstboom al in de woonkamer te pronken. De super gezellige decembermaand zet zich voort. Doen jullie aan cadeautjes onder de boom? Dan geef ik je de komende tijd ook weer een aantal leuke tips.

In de aanloop naar Sinterklaas gaf ik al een paar leuke tips:

  1. Een kindvriendelijke tablet
  2. De super leuke Fingerlings aapjes
  3. Het leukste spel met water: het Waterbomspel

Bovenstaande is speelgoed van het merk WowWee. Wij zijn thuis fan van dit speelgoedmerk. Ze verkopen innovatief speelgoed om kinderen uit te dagen. Het is een Canadees merk zich specialiseert in high tech speelgoed en consumentenelectronica voor zowel kinderen als volwassenen.

Even voorstellen: Turbo Dave

Sinds kort hebben we ook een nieuwe inwoner in huis: WowWee Minion MiP Turbo Dave. Minion MiP is een super toffe robot (we like!) en is heel leuk voor jong en oud. Zelfs papa vindt het leuk om mee te spelen. Minion MiP kan balanceren op twee wielen. Hij kan praten, lachen, dansen, boertjes en scheetjes laten. Vooral die laatste twee dingen zijn natuurlijk hilarisch. Er wordt thuis hard om hem gelachen. Minion MiP reageert op de acties van kinderen. Turbo Dave is te besturen met een gratis app. Kinderen kunnen ook zelfstandig met hem spelen. Minion MiP kan routes volgen, emoties tonen en reageren op handbewegingen. En dat is nog niet alles: hij kan in ruimtes navigeren en veel kletsen.

Leuk voor jong en oud

Minion MiP is een multifunctioneel vriendje. Onze zoon van 8 jaar vind dit soort speelgoed erg leuk. Zeker omdat hij er met een app mee kan spelen en hem kan besturen. Reuze interessant en uitdagend. Via de app kan hij ook leren coderen en programmeren met de Minion MiP. En als onze jongste dochter ermee wil spelen kan dat ook zonder app omdat hij ook reageert op handbewegingen. Door de stemherkenning bij Minion MiP kan het robotvriendje reageren op zijn naam en op een lijst commando’s.

De Minion MiP Turbo Dave komt graag bij jullie gezin onder de boom te liggen. Als je Turbo Dave in huis haalt heb je een cadeautje voor jong en oud. Bij ons wordt er in ieder geval veel mee gespeeld.

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 32 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.