Vintage versus nieuw, wat is jouw keus?

Ik hou van tweedehands kleding. Het is goedkoper dan nieuw, je bent origineel (wedden dat niemand anders precies hetzelfde heeft?) en het is nog eens beter voor het milieu ook. Waarom weggooien als het prima nog een rondje mee kan? Dat scheelt een boel afval en daar doe je het milieu een groot plezier mee.

Daarnaast vind ik het leuk dat het kleding is ‘met een verhaal’. Je kan je fantasie helemaal los laten gaan. Wie zal het voor mij gedragen hebben? Heeft zij er net zoveel plezier van gehad als ik nu heb? Ik vind dat gewoon leuk.

On- en offline

Als je in een grote stad woont heb je zeker een paar hippe vintage winkels binnen handbereik. En ook leuk: de kringloop! Daar hangen soms ook pareltjes in de rekken. Anders biedt online shoppen ook een uitkomst. Typ maar gewoon in Google eens ‘tweedehands dameskleding’ in en je zult verrast zijn door het aantal hits. Of ga struinen op Marktplaats en Ebay, ook gegarandeerd succes!

Wel koop ik altijd mijn schoenen en laarzen nieuw. Op je voeten loop je de hele dag en goed schoeisel is nu eenmaal belangrijk. Nu met de winter voor de deur draag ik graag laarzen. Ik heb ze in alle kleuren en ook met hakken varieer ik graag. Het assortiment dameslaarzen van Schuurman schoenen is enorm groot, ik weet zeker dat je daar goed slaagt. En, niet onbelangrijk, de prijs is heel vriendelijk! Win – win, I love it!

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 32 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.