Het leukste (zenuwslopende) waterspel: Het Waterbomspel!

De komende weken gaan we veel aandacht besteden aan leuke cadeaus voor Sinterklaas en Kerst. Je vindt de tips terug in dit dossier. We zoeken de leukste cadeautips voor jou uit en uiteraard bloggen we daarover. Afgelopen week hebben we een super leuk spel binnen gekregen: Het Waterbomspel. Misschien vraag je je af of dat, in de herfst en winter, wel zo geschikt is maar je kunt hem ook prima binnen gebruiken. Een super leuk zenuwslopend spel. Zorg ervoor dat jij de bom niet in handen hebt zodra hij ontploft!

Dit spel is geschikt om samen met een groepje te doen. Het werkt simpel: vul de bom met water en zet hem aan. Geef vervolgens de bom zo snel mogelijk door en zorg dat JIJ niet nat wordt wanneer hij uitgetikt is.

Wie zal het eerste nat worden? De bom tikt en tikt door. Als hij afgaat spuit het water eruit en is diegene die hem als laatste heeft af (lees: nat!). Als je af bent doe je niet meer mee. Diegene die als laatste overblijft heeft het spel gewonnen.

Een zenuwslopend spel met natte gevolgen. Super leuk om te spelen. Dat het herfst is maakt mijn kinderen niet uit. Spelen met water is altijd leuk! Het spel is leuk voor jong en oud en prima geschikt om binnen te spelen. Pret gegarandeerd! Hoe meer spelers meedoen hoe leuker en spannender het is.

Dit Waterbomspel kost 19,95 euro en is te koop bij Intertoys.
Durf jij dit spel in huis te halen? 😅

Waterbomspel

 

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 32 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.