Weekvlog #9 Wat een hectische week!

Tjonge, het was mij het weekje wel. Deze weekvlog is iets langer geworden en ik neem meteen de volgende week erin mee. We kochten onze keukenuitzet nieuw en gingen een proefrit maken in een VOLVO XC90 R-design omdat we op zoek zijn naar een nieuwe auto. Als kers op de taart kregen we ook de sleutel van ons nieuwe huis. Eindelijk! 🏠

Het was een rare en drukke week. De weekvlog loopt ook niet helemaal volgens planning en hij is iets langer geworden. Zo overbrug ik een week. Deze week komt terug in weekvlog 9 en weekvlog 10 zodat je niks mist. We hebben nu officieel de oplevering van ons huis gehad en ze zijn meteen begonnen met de kasten en de keuken. Op mijn Instagram Stories doe ik ‘live’ verslag. Misschien vind je het leuk om mij daar ook te volgen?

Abonneer je je op mijn YouTube kanaal? Dan mis je geen enkele update meer. En ik zou het super leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Hieronder kun je mijn weekvlog bekijken of je bekijkt hem op mijn YouTube kanaal. Veel plezier met kijken en tot de volgende weekvlog 😘

Ps. Wil je iets heel graag zien in mijn weekvlog? Laat het dan weten in een reactie!

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.