Weekvlog #8 De kids kregen allemaal nieuw speelgoed!

De week begon rustig maar was al snel enerverend. We moesten met spoed naar de huisarts maar we kregen ook een goed bericht. Het was weer een super leuke week in ieder geval.

Een paar weken geleden was ik op een persevenement van Vtech waar ze het nieuwe speelgoed voor dit najaar lanceerden. Na het evenement kreeg ik een heel gaaf speelgoedpakket mee naar huis met items van de nieuwe collectie. In dit pakket zat onder andere de nieuwste Vtech Kidi Superstar meezingset. De meiden vinden hem helemaal geweldig. Ook zat er nog een Vtech Star Wars Stormtrooper Cam-Watch in die meteen in beslag genomen werd door Lucas. In de vlog zie je beide items voorbij komen. Super leuk speelgoed voor de decembermaand. Leuk om te onthouden dus ☺️.

Abonneer je je op mijn YouTube kanaal? Dan mis je geen enkele update meer. En ik zou het super leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Hieronder kun je mijn weekvlog bekijken of je bekijkt hem op mijn YouTube kanaal. Veel plezier met kijken en tot de volgende weekvlog 😘

Ps. Wil je iets heel graag zien in mijn weekvlog? Laat het dan weten in een reactie!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 32 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.