Welk BN’er koppel verwacht hun eerste kindje?

Een eerste kindje verwachten is super speciaal. Een tweede of derde kindje natuurlijk ook maar zwanger zijn van de eerste heeft iets magisch. Je stort je namelijk in een wereld waar je het bestaan niet van wist. Het BN’er koppel Airen Mylene en Teake Teakema zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje.

Moeder Airen Mylene (o.a. bekend van Hart in Actie en VT Wonen) en vader Teake (voormalig top hockyer)  hebben elkaar ontmoet bij Wie is de Mol. Dit wordt dus een ‘Wie is de Mol baby’. De trotse toekomstige ouders delen het blijde nieuws op in Instagram. Ze verwachten hun kindje in het voorjaar van 2018.

Aan Showniews laat Airen weten dat het kindje zeer welkom is maar het het ‘onverwachts’ snel ging. Teake vroeg zich meteen af ‘hoe nu verder’. Hij vindt het super leuk maar naar eigen zeggen hebben ze er nul komma nul verstand van en zal er veel geregeld moeten worden. Maar wij van Love2BeMama weten dat dat allemaal goed gaat komen… Het stel is nu druk bezig met de namenlijst. Mochten jullie nog inspiratie zoeken: kijk dan vooral even hier 😀

Lieve Airen en Teake, heel veel geluk samen!

BewarenBewaren

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 32 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.