Weekvlog #4 We hebben een nieuwe auto!

Ik weet niet wat het de laatste dagen is met YouTube. Maar mijn vorige weekvlog wilde ook al niet goed uploaden en de extra video van deze week is nu pas aan het uploaden. Maar goed het is weer gelukt voor deze week. HOERA! Weekvlog nummer 4 staat alweer een tijdje online en jij kunt hem bekijken.

In deze weekvlog vertel ik je over de stress om ons huis verkoop-klaar te maken. Man, wat een gedoe zeg! Het hele huis stond op de kop… Maar het is voor een goed doel. Daar vertel ik je in mijn komende weekvlog meer over.

Onze jongste dochter werd afgelopen week alweer 4 jaar en we kochten een nieuwe auto. Een BMW! We zijn er helemaal blij mee 🙂 ondanks de stress was het een erg leuke week. Kijk je weer mee?

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 32 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.