Weekvlog #2 Op zoek naar nieuwe meubels en logeren in een 4-sterren hotel

De reacties op mijn eerste weekvlog waren heel leuk. Bedankt dat jullie hebben gekeken! Ik was daarom heel gemotiveerd om mijn tweede weekvlog te gaan maken en deze staat inmiddels online.

Het was de laatste week van de Kerstvakantie voor de kinderen. Ik vond het helemaal niet erg dat Kerst en Oud & Nieuw meteen aan het begin van de vakantie vielen want nu hadden we nog een hele week over om bij te komen en leuke dingen te doen. De kinderen gingen nog uit logeren en wij gingen op jacht naar nieuwe meubels. Rond mei/juni zal ons huis opgeleverd worden en ik wil alvast wat inspiratie opdoen.

We sloten de vakantie af met een weekendje weg op een Landgoed. Wat was dat geweldig! Hier komt a.s. vrijdag nog een aparte video van online.

Kijk je mee? En vergeet je niet te abonneren zodat je op de hoogte blijft!

 

 

 

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.