Rampvlucht MH17; een vlucht om nooit te vergeten…

De rampvlucht MH17 die gisteren neerstortte in Oekraïne verwoest vele levens. Niet alleen de levens van de passagiers in het vliegtuig maar ook de levens van nabestaanden. Mijn gedachten gaan naar hun uit… Het is een vlucht om nooit te vergeten.

Van vakantievlucht naar rampvlucht

Een vlucht die voor vele naar een vakantiebestemming zou vliegen komt daar nooit aan. Gezinnen die vol verwachting in het vliegtuig stappen om te genieten van een heerlijke vakantie, zijn er niet meer. Ze hebben zich waarschijnlijk weken beziggehouden om de reis voor te bereiden en zich erop verheugd. Niemand had kunnen denken dat dit zo af zou lopen. Maar er gaan nu ook gezinnen verder die iemand moeten missen: hun dochter, kleinkind, oma, opa, zoon, kleinzoon, broer, zus, vader of moeder. Gezinnen zijn gebroken!

Gezin ontsnapt aan de dood door foutje in boeking

Er gaan vele verhalen de ronde over wat er gebeurd is. Wat het ook is; het is een ramp, een verschrikking! Er zijn ook  verhalen waarbij een Engeltje op de schouders van mensen heeft gezeten. Het gezin van Nour Azaani ontsnapt aan de dood omdat er een foutje is geweest bij de boeking. Wat zal dat moeilijk zijn, wetende dat jij ook op die vlucht had gezeten als het niet zo was gelopen. Dat draag je je hele leven met je mee.

Geen woorden voor

Dit nieuws blijft maar door mijn hoofd malen. Ik heb er geen woorden voor. Ik besef mij wel dat het leven zomaar voorbij kan zijn. Ga nooit weg zonder te groeten of ga niet met ruzie uit elkaar. Geniet van de kleine dingen om je heen en van je gezin. Geniet met een grote G! Koester alle dierbare momenten. Ik knuffel mijn kinderen en mijn gezin nu nog vaker. Wees lief voor elkaar, er is al zoveel ellende…

Life is a gift

 

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 32 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.