Waar ben je naar opzoek?

101 tips om een fijne relatie te hebben en te houden

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
101 tips om een fijne relatie te hebben en te houden

Vorige week schreef Denise een blog met 5 tips om het weer spannend te maken in de slaapkamer. Het is zo belangrijk om aandacht te besteden aan je relatie! In het begin van jullie relatie zitten jullie boordevol energie en passie maar dan komen de kinderen…

Met een stel kids in huis is er altijd wat te doen en voor moeders is het lastig om praktische zaken even aan de kant te schuiven en het huishouden te laten voor wat het is. Kinderen zijn niet bevorderlijk voor je seksdrive. Onze hoofden stromen vaak over; vaak niet met stoute gedachtes… Het valt niet mee om een fijne relatie te hebben en te houden in combinatie met een druk gezinsleven, werk, hobby’s, sporten en een sociaal leven. Een relatie vraagt namelijk ook om ‘onderhoud’. Maar vaak vergeten wij dat in te plannen.

Zit jij in een dip in je relatie na de komst van de kinderen? Dat is vast voor veel van jullie erg herkenbaar. Je voelt je niet meer sexy, je lichaam is uit model, je libido is verdwenen, als je dan eindelijk in bed ligt wil je vooral slapen en een avondje uit of een nachtje samen weg is ondenkbaar. Toch is het belangrijk om niet te lang in deze ‘dip’ te blijven hangen. Een scheiding of relatiebreuk ligt snel op de loer en het gras bij de buren is altijd groener.

Ga aan de slag! Zet je over bepaalde drempels heen en besteed tijd aan je relatie.

“Bij elkaar blijven is het nieuwe scheiden!” – Bron: Love mama

Je bent niet de enige die zich afvraagt waarom romantiek plaatsmaakt voor praktische zaken. En een vrouw kijkt daar heel anders tegenaan dan een man. Mannen hebben altijd zin en tijd maar een vrouw moet vaak op gang komen. Als er kinderen aan je been hangen is het lastig om de stoeipoes in je naar boven te drijven.

Het boek ‘Love Mama’ is een boek vol herkenning! Dit boek staat vol met 101 tips hoe je de dip in je relatie te lijf kunt gaan. In dit boek kun jij je hart ophalen aan tips om het vlammetje brandend te houden. Smoesjes kunnen vanaf nu de kast in. Succes!

Love Mama

Bestel het boek ‘Love Mama’ bij Gezinnig > bestel het boek hier.

Elsbeth Teeling schreef eerder al het boek ‘Relax Mama’. 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 2 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 7 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Welke rechten heeft een alleenstaande vader?

  • 7 uur geleden
  • 3 minuten lezen