Waar ben je naar opzoek?

10 Netflix series die je gezien moet hebben: januari 2020

3 minuten lezen Athena Hordijk Athena Hordijk
10 Netflix series die je gezien moet hebben: januari 2020

Vanaf nu is dit een vaste rubriek bij Love2BeMama. In de wereld van de online streamingsdiensten zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Daarom zoeken wij de leukste series, docu’s en films voor jou uit en komen we bij je op de lijn met wat je vooral gezien moet hebben. In deze blog de aftrap: 10 Netflix series die je gezien moet hebben!

De 10 Netflix series die je in januari zeker gezien moet hebben!

Luther (5 seizoenen voor nu)

Duik mee in de complexe wereld van Britse agent John Luther, die als geen ander laat zien dat de beste intenties niet altijd het gewenste resultaat hebben. Luther is gedreven om de zwaar gestoorde criminelen in Londen te pakken, zelfs als hij de regeltjes wat moet buigen, en dat komt hem soms duur te staan. Sta jij aan de kant van de eigenzinnige agent Luther of aan de nette kant van de wet?

Rhythm & Flow (1 seizoen)

Kijk mee naar de rapper-versie van Idols. Onder andere TI, Cardi B en Chance the rapper beoordelen raptalenten na audities in hun eigen stad. Met wisselende gastjury’s, battles en zelfs het maken van een eigen clip proberen alle rappers hier als winnaar uit te komen. Natuurlijk is niet iedereen die meedoet een natuurtalent. Hou je van competitie, rap én lachen? Kijken dan!

Homeland (7 seizoenen)

Een CIA-agente die mentaal niet helemaal in orde is maar briljant in haar werk. Carrie Mathison draagt zorg voor de nationale veiligheid in Amerika en leeft voor haar werk tot ze iemand ontmoet waar ze dezelfde passie voor heeft. Lukt het haar nog om werk en privé gescheiden te houden, of deelt ze het bed met een mogelijke terrorist?

Haunting of hill house (1 seizoen)

Hou je van horror en vind je Michiel Huisman ook niet verkeerd? Dan is dit zeker een serie voor jou! Volg de familie Crain die een bizarre geschiedenis heeft in spookhuis ‘Hill house’. De effects zijn goed, schrikmomenten zijn zeker aanwezig en het verhaal is ijzersterk.

Gossip girl (6 seizoenen)

Deze mag je natuurlijk niet gemist hebben. Liefde, verraad, intriges, driehoeksverhoudingen, alles is aanwezig. Beleef met beste ‘frenemies’ Blair en Serena opnieuw de middelbare schooltijd, al zal die van ons vast een stuk rustiger geweest zijn.

Undercover (1 seizoen)

Frank Lammers als slechterik, dat moet je zien! Zeker omdat de serie geïnspireerd is op het leven van drugsbaron Janus van W uit Eindhoven. Ondertiteling is aan te raden door de verschillende dialecten, maar dat maakt de serie zeker niet minder spannend!

Een serie van Nederlandse bodem: Undercover!

How I met your mother (9 seizoenen)

Dit is een echte feelgood-serie waarbij je voortdurend hardop zult lachen. Beleef samen met Ted Mosby en zijn beste vrienden de jarenlange zoektocht naar de ware vrouw voor Ted. Hoewel hij het perfecte plaatje voor zich ziet, blijkt de ware in New York niet makkelijk te vinden.

Bates Motel (5 seizoenen)

Van de film Psycho van Alfred Hitchcock zal je vast weleens gehoord hebben. Bates Motel is hier de voorloper van. Hetzelfde lugubere karakter als de film, maar dan in kleur en een moderner jasje. Kijk mee hoe Norma en Norman Bates een motel kopen en hoe hun relatie steeds ongezondere vormen aanneemt.

13 reasons why (2 seizoenen)

Deze zeer realistische serie over de jonge Hannah die zelfmoord pleegt door pesterijen moet je eigenlijk wel gezien hebben. Door het rustige tempo van de serie is het makkelijk meeleven met de hoofdpersonen, en alleen al de belangrijke boodschappen in de serie maken het de moeite waard.

The walking dead (10 seizoenen)

Al jaren één van de meest populaire series en niet zonder reden. Actie, zombies, bizarre wendingen en ijzersterke hoofdpersonen. Als politieagent Rick Grimes wakker wordt in het ziekenhuis en ziet hoe de wereld overgenomen is door zombies begint voor hem en zijn kleine groepje andere overlevenden een nieuw tijdperk waarin één ding centraal staat: overleven.

Athena Hordijk

Ik ben Athena, getrouwd en thuisblijfmama van een jongeman.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 7 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen