Over L2BM

Over Linda Bosscher

Ik ben Linda Bosscher (30), getrouwd en mama van 3 jonge kinderen.
Ik ben fulltime blogger en Social Media Influencer. In 2010 ben ik mijn bedrijf DutchFamilyWorks gestart. Een online uitgeverij voor brands. O.a. voor Love2BeMama. Ik was een van de eerste mamabloggers in Nederland.

Op Love2BeMama verschijnen dagelijks interessante en herkenbare artikelen. Dit doe ik samen met een team van bloggers. Inmiddels bestaat Love2BeMama ruim 6 jaar en komen er maandelijks zo’n 200.000 unieke bezoekers op Love2BeMama. Dit stijgt maandelijks.

“Wil je meer over mij en mijn achtergrond weten? Ik vertel je er hier alles over!”

In het begin werkte ik nog als juf in het basisonderwijs maar het was allemaal niet meer te combineren. Mijn passie voor internet, bloggen en social media zat er al op jonge leeftijd in. Inmiddels heb ik een ruime kennis van bloggen en alles op online gebied. En natuurlijk heel veel ervaring op het gebied van zwangerschap, kinderen, producten voor moeders en kinderen.

“Ik weet als geen ander wat mijn doelgroep interessant vindt en dat breng ik graag onder de aandacht.”

Het gaat hier niet enkel en alleen maar over ‘de roze wolk’. Want heel vaak is die roze wolk er niet. Alleen durven wij vrouwen daar niet over te praten. Als je mama wordt moet je gewoon wennen en komt je eigen leven op de tweede plek.

Ik ben niet bang om alle onderwerpen aan te snijden en een discussie aan te gaan. Er is nog zoveel waarover geschreven moet worden. Met Love2BeMama wil ik een inspiratiebron en eyeopener zijn voor de mama’s (to be). De hippe, leuke en moderne mama. Met dagelijks een vers portie blogs. Sinds 2015 heeft Love2BeMama ook een eigen webshop.

“Ik heb geen tijd voor hobby’s zoals breien, borduren en haken! Mijn werk (mijn blog Love2BeMama) is mijn hobby en mijn passie Ik weet als geen ander wat de moeder van nu interessant vindt en wat mijn lezers graag lezen.”

Ik maak graag kennis met jou en je bedrijf! Niet alleen met de grote bedrijven maar ook met de kleine ondernemers.

Op Love2BeMama zijn er veel mogelijkheden om te adverteren. Voor meer informatie vraag je vrijblijvend een PDF aan met advertentiemogelijkheden en ik help je graag om een goede keuze te maken.

Je winkelmandje!
Leuke winacties!

We doen het: toch nog een baby!

Lange tijd twijfelde ik; nog een vierde of niet. Mijn…

Herfstvakantie: 3x wat gaan we doen?

De herfstvakantie start komende week in het eerste deel van…

Hatchimal uitbroeden

We hebben een nieuw huisdier: een Hatchimal! (+ winactie)

Vorig jaar Sinterklaas stond hij al hoog op het verlanglijstje…

Hoe ik in korte tijd 5 kilo afviel (het eindresultaat + winactie)

Het waren nog vijf weken tot de zomervakantie… En natuurlijk…

Win de nieuwe LEGO Batman film!

The LEGO Batman Movie is een nieuw hilarisch avontuur die…

Iedereen stoepkrijten #stoepkrijtselfie + toffe winactie!

Wanneer heb jij voor het laatst een stuk stoepkrijt in…