“Linda Bosscher (29 jaar en mama van drie jonge kinderen) startte in 2010 haar mamablog ‘Love2BeMama’ en haar bedrijf DutchFamilyWorks. Dagelijks publiceert zij herkenbare blogs. Inmiddels trekt de site ruim 80.000 + unieke bezoekers per maand met stijgende lijn. Haar baan als juf heeft ze opgezegd. Een passie voor internet, bloggen en Social Media (op jonge leeftijd al) heeft haar hier gebracht. Inmiddels heeft zij ruime kennis van bloggen en alles op online gebied. Ze hoopt dat op Love2BeMama mama’s zich laten inspireren en veel herkenning zullen vinden.”

Love2BeMama is het gezelligste mamablog wat er is. 5 jaar geleden ben ik begonnen als één van de eerste mamabloggers in Nederland. Daarom heb ik nu zo’n groot netwerk! Het gaat hier niet enkel en alleen maar over ‘de roze wolk’. Want heel vaak is die roze wolk er niet. Alleen durven wij vrouwen daar niet over te praten (een taboe?).
Als je mama wordt moet je gewoon wennen en komt je eigen leven op de tweede plek.

Ik ben niet bang om alle onderwerpen aan te snijden en een discussie aan te gaan. Er is nog zoveel waarover geschreven moet worden. Met Love2BeMama wil ik een inspiratiebron en eyeopener zijn voor de mama’s (to be). De hippe, leuke en moderne mama. Met dagelijks een vers portie blogs, tips, inspiratie, DIY, recepten en vanaf 2015 ook een webwinkel!”

Samenwerken met Love2BeMama
Als je met Love2BeMama gaat samenwerken ga je een persoonlijke samenwerking aan met mij (Linda). Ik ben een gedreven jonge moeder van 3 kinderen en een duizendpoot.

“Ik heb geen tijd voor hobby’s zoals breien, borduren en haken! Mijn werk (mijn blog Love2BeMama) is mijn hobby en mijn passie Ik weet als geen ander wat de moeder van nu interessant vindt en wat mijn lezers graag lezen.”

Ik maak graag kennis met jou en je bedrijf! Niet alleen met de grote bedrijven maar ook met de kleine ondernemers.

Op Love2BeMama zijn er veel mogelijkheden om te adverteren. Voor meer informatie vraag je vrijblijvend een PDF aan met advertentiemogelijkheden en ik help je graag om een goede keuze te maken.