Love2BeMama is het gezelligste mamablog. Een inspiratiebron voor leuke, moderne, hippe mama’s. Met dagelijks een vers portie (video)blogs, (shop)tips, winacties en een forum.

Love2BeMama is onderdeel van Dutch Family Works. Ik startte in 2010 alleen, maar inmiddels bestaat de redactie uit ruim 25 enthousiaste bloggers en medewerkers die mij helpen bij het bedenken en schrijven van artikelen en het onderhouden van contacten. De site trekt maandelijks zo’n 32.000 unieke bezoekers en dat aantal groeit nog steeds. Ik maak intensief gebruik van Facebook waar ik vele actieve volgers heb. Momenteel 14.000 + likes!

Moeder worden is geweldig. Het is een avontuur, met leuke en minder leuke dingen. Je moet denken aan voedingstijden, slaapjes en luiers. Om over sprongetjes in de ontwikkeling van je kind nog maar niet te spreken. Je eigen leven komt op de tweede plaats. Dat is wennen, want het loopt niet altijd op rolletjes. Verzucht jij ook wel eens dat je een handleiding bij je kind had willen krijgen?

Of je nu een supermama, ploetermoeder of good-enough-mum bent, je bent daarnaast ook nog vrouw, werknemer of ondernemer. Vriendin, zus, dochter, tante, buurvrouw… maar bovenal jezelf. Dat vergeten we soms. Gelukkig biedt Love2BeMama jou de kans om éven jezelf te zijn en lekker bij te lezen en te kletsen.

Kids

Love2BeMama Webshop
Achter de schermen werk ik aan het opzetten van een eigen Love2BeMama-webshop met unieke producten die het leven van moeders en kinderen leuker en makkelijker maken. De webshop wordt in 2014 geopend. Wanneer? Dat weet ik nog niet precies.

Voor de papa’s
Natuurlijk zijn ook papa’s hier van harte welkom, maar speciaal voor hen is er ook: Love2BePapa.com. Een al even zo leuke site, met uitdagende, verfrissende, informatieve en humoristisch herkenbare blogs, geschreven door de papa’s zelf. De bloggers winden er geen doekjes om en schrijven wat ze denken. Dus ben je papa (to be) en wil je alles weten over het snijvlak van baby’s, kinderen, gadgets, voetbal, auto’s, sport en hoe je dit alles kunt combineren? Lees dan snel bij op Love2BePapa.com.

Linda Bosscher (29)
Ik ben hoofdredacteur en blogger bij Love2BeMama en ondernemer bij DutchFamilyWorks, waar ook Love2BePapa en Ladies Day Online onder vallen. Dit alles doe ik in combinatie met mijn gezin. Ik ben getrouwd en mama van drie kinderen (4, 3 en 1). Mijn passies zijn bloggen, internet en social media.  Ik ben fan van Apple, gadgets en Pinterest. Daarnaast mag ik graag reizen met mijn gezin, sporten en hardlopen. Mijn dag start niet zonder koffie, en waar ik ook ga… ik volg mijn hart. Ik werkte als lerares op een basisschool maar ben sinds 2012 thuisblijfmoeder en werk ik fulltime aan mijn bedrijf. Ik loop over van inspiratie!

Op Love2BeMama zijn er veel mogelijkheden om te adverteren. Voor meer informatie vraag je vrijblijvend een PDF aan met advertentiemogelijkheden en ik help je graag om een goede keuze te maken.

Blogging