Love2BeMama is het gezelligste mamablog. Een inspiratiebron voor leuke, moderne, hippe mama’s. Met dagelijks een vers portie (video)blogs, (shop)tips, winacties en binnenkort een webwinkel.

“Linda (nog net geen 30), ex-juf en nu thuiswerkende/fulltime mama met een blog en bijna webshop, is een jonge mama van een kleuter, bijna kleuter en dreumes. Op Love2BeMama blogt ze hoofdzakelijk over de zwangerschap en het moederschap. Linda windt er geen doekjes om en blogt niet alleen maar over de roze wolk. Ze hoopt dat Love2BeMama voor hippe mama’s (to be) een inspiratiebron zal zijn waar ze veel herkenning zullen vinden.”

Love2BeMama is onderdeel van Dutch Family Works. Ik startte in 2010 alleen, maar inmiddels bestaat de redactie uit ruim 25 enthousiaste bloggers en medewerkers die mij helpen bij het bedenken en schrijven van artikelen en het onderhouden van contacten. De site trekt maandelijks zo’n 60.000 unieke bezoekers en dat aantal groeit nog steeds. Ik maak intensief gebruik van Facebook waar ik vele actieve volgers heb. Momenteel 17.000 + likes!

Moeder worden is geweldig. Het is een avontuur, met leuke en minder leuke dingen. Je moet denken aan voedingstijden, slaapjes en luiers. Om over sprongetjes in de ontwikkeling van je kind nog maar niet te spreken. Je eigen leven komt op de tweede plaats. Dat is wennen, want het loopt niet altijd op rolletjes. Verzucht jij ook wel eens dat je een handleiding bij je kind had willen krijgen?

Of je nu een supermama, ploetermoeder of good-enough-mum bent, je bent daarnaast ook nog vrouw, werknemer of ondernemer. Vriendin, zus, dochter, tante, buurvrouw… maar bovenal jezelf. Dat vergeten we soms. Gelukkig biedt Love2BeMama jou de kans om éven jezelf te zijn en lekker bij te lezen en te kletsen.

Kids

Love2BeMama Webshop
Achter de schermen werk ik aan het opzetten van een eigen Love2BeMama-webshop met unieke producten die het leven van moeders en kinderen leuker en makkelijker maken. De webshop wordt in maart 2015 geopend!

Waar schrijf ik over?
Als je met Love2BeMama gaat samenwerken ga je een persoonlijke samenwerking aan met mij (Linda). Ik ben een gedreven moeder van 3 kinderen en een duizendpoot. Mijn kinderen gaan niet naar de opvang maar ik werk overdag wanneer ik kan en in de avonduren werk ik ook. Geen tijd voor hobby’s? Mijn werk (mijn blog Love2BeMama) is mijn hobby én mijn passie Ik weet als geen ander wat de moeder van nu interessant vindt en wat mijn lezers graag lezen. Ik maak graag kennis met jou en je bedrijf! Niet alleen met de grote bedrijven maar ook met de kleine ondernemers.

Mijn blog gaat over (verre) reizen met kinderen, uitjes in Nederland, vakanties in Europa, de Fitte Mama Club, een gezonde leefstijl voor moeders, fitte moeders, moeders en sporten, gezonde leefstijl voor kinderen, gezonde traktaties, fotoblogs, videoblogs, ik vlog over mijn dagelijks leven, ik maak DIY en werk deze uit, ik ben dol op gadgets (voor kinderen), hoe organiseer ik het huishouden, mama’s en werk, familylife en nog veel meer.

Linda Bosscher (29)
Ik ben hoofdredacteur en blogger bij Love2BeMama en ondernemer bij DutchFamilyWorks, waar Love2BeMama en mijn webwinkel onder vallen. Dit alles doe ik in combinatie met mijn gezin. Ik ben getrouwd en mama van drie kinderen (5, 4 en 1 1/2). Mijn passies zijn bloggen, internet en social media.  Ik ben fan van Apple, gadgets en Pinterest. Daarnaast mag ik graag reizen met mijn gezin, sporten en hardlopen. Mijn dag start niet zonder koffie, en waar ik ook ga… ik volg mijn hart. Ik werkte als lerares op een basisschool maar ben sinds 2012 thuiswerkmoeder en werk ik fulltime aan mijn bedrijf. Ik loop over van inspiratie!

Op Love2BeMama zijn er veel mogelijkheden om te adverteren. Voor meer informatie vraag je vrijblijvend een PDF aan met advertentiemogelijkheden en ik help je graag om een goede keuze te maken.

Blogging