Het vullen van Love2BeMama doe ik niet alleen. Dagelijks gebruik ik het talent van vele bloggers en medewerkers om de website te vullen en draaiende te houden. Willen jullie weten wie ze zijn? Klik op hun foto om hun blogs te lezen en meer over ze te weten te komen.

Titels-01

 

Linda Bosscher
Hoofdredactie – Founder

“Ik ben mama van twee kleuters en een peuter en nog nét geen 30! Tijd voor hobby’s heb ik niet, mijn blog is mijn hobby en mijn passie. Als jonge moeder weet ik als geen ander wat de mama van nu interessant vindt om te lezen.”

 

 

 

 

Titels-03

 

Renate Smit
Webredactie – Beeldredactie/Vormgeving

“Ik help Love2BeMama een handje mee achter de schermen. Ik help niet alleen mee aan de content van Love2BeMama, maar ook aan beeld en vormgeving, dus ik zorg gedeeltelijk voor de look van de blog. Zelf heb ik nog geen kids, maar ondanks dat vind ik het ontzettend leuk om voor jullie inspiratie te verzamelen en daarover artikelen te delen. Vooral artikelen veel artikelen met mooie foto’s! Ik heb het namelijk naast Love2BeMama druk met mijn fotografie & vormgeving bedrijfje. Kortom ik ben heel veel bezig met zowel beelden zoeken als beelden maken!”

 

 

Titels-02

 

Denise

carol

Esmee

Kiki

Tamara2

Shirley

Bas

kathinka

Sandra

josanne

lisette

Tilda

Janneke

Bianca

Rosan

Miranda

cindy

anne

Dennis

Claudia

magda

Judith

Jackie

Linda

Pascal

Denise

Johan

Femke

eefke

Linda

Sjoukje

krissie