Adverteren

Bedankt voor je interesse om te adverteren op dé mamablog voor mama’s (to be). Wil je samenwerken met Linda Bosscher; blogger en Social Influencer en adverteren bij Love2BeMama? Een mamablogger die veel samenwerkt met grote merken en ook de offline media.  Ik weet als geen ander wat er speelt binnen mijn doelgroep en wat mijn doelgroep interessant vindt. Neem dan contact op. Ik werk graag samen! Je gaat met mij een persoonlijke en eerlijke samenwerking aan.

“Als je met Love2BeMama gaat samenwerken ga je een persoonlijke samenwerking aan met mij (Linda). Met een ervaren blogger en Social Influencer. Daarnaast ben ik een gedreven jonge moeder van 3 kinderen en een duizendpoot.”

Statistieken

Met een advertentie op Love2BeMama.com bereik je ruim 200.000 + unieke bezoekers per maand. Wil je hier meer over weten? Vraag dan de uitgebreide statistieken van Google Analytics aan via de e-mail. De cijfers zijn elke maand weer anders met een stijgende lijn.

Facebook: 34.000+ likes
Twitter: 7100+ volgers
Instagram: 4300+ volgers

Leuk weetje: Love2BeMama heeft afgelopen maand (december 2016) weer een viral blog gehad die opgepakt is door verschillende media.

Mail mij voor de mogelijkheden of de tarievenkaart.

Zakelijke mogelijkheden

Let op: Ik plaats geen producten in ruil voor exposure. Bij interesse in een samenwerking verwijs ik je door naar onderstaande mogelijkheden. Wanneer het om een gesponsorde blog gaat vermeld ik dit erbij in de blog.

  • Sponsored blog: Ik schrijf betaald een blog inclusief video en/of beeld over het merk. Dit is inclusief Social Media shares. E-mail mij voor de mogelijkheden.
  • Compleet pakket op maat: wat jij wil voor je bedrijf kan ik realiseren! Ik ben creatief en leg een super leuk plan op tafel. Let me know!
  • Spotlight voor kleine shops en bedrijven: Past jouw merk, webshop of bedrijf bij mijn blog? Ik help je graag! Voor kleine bedrijven zijn er ook mogelijkheden voor een gereduceerd tarief. Denk hierbij ook een OOTD post (outfit of the day) of een uitgelicht product.
  • Giveaways: Samenwerking met een givaway of winactie? Stuur mij een mailtje met je aanbod!
  • Persreis, dagje weg, vakantie, hotspot: Wil je een accommodatie of vakantie onder de aandacht brengen? Wij komen graag langs op uitnodiging! Ook voor dagjes weg ben ik te benaderen. Wil je zien waar ik eerder ben geweest? Vraag dat dan op!
  • Banners: Ook dit behoort tot de mogelijkheden (enkel in de nieuwsbrief).
  • Een advertorial inkopen bij mijn Mediabureau Femmefab is ook mogelijk. Vraag dit dan even aan mij.

Ben je pas begonnen met je bedrijf of onderneming? Mail mij dan ook!
Ik wil dat Love2BeMama voor iedereen toegankelijk is.

Tarieven

De tarieven voor een advertentie op Love2BeMama zijn afhankelijk van de gekozen advertentievorm.

Samenwerkingen

Ik heb voor Love2BeMama al samengewerkt met de o.a. de volgende grote bedrijven. Een greep uit de meest recente samenwerkingen vind je hier.

KvK nummer: 50913808  BTW nummer: NL194679068B01
Love2BeMama.com wordt uitgegeven door DutchFamilyWorks.com.

Je winkelmandje!
Leuke winacties!

Met deze leuk tip leer je je kind de aarde verkennen (+ winactie)

Er komt een tijd dat de vragen komen: waar is het einde van de aarde? Is…

Geen stress voor het Kerstdiner!

Ik ben gék op deze maand. Ik hou van de gezelligheid, de feestdagen, de …