Samenwerken?

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met Love2BeMama. Dé mamablog voor mama’s (to be). Wil je samenwerken met Linda Bosscher; blogger en Social Influencer en adverteren bij Love2BeMama? Een mamablogger die veel samenwerkt met grote merken en ook de offline media.  Ik weet als geen ander wat er speelt binnen mijn doelgroep en wat mijn doelgroep interessant vindt. Neem dan contact op. Ik werk graag samen! Je gaat met mij een persoonlijke en eerlijke samenwerking aan.

Love2BeMama is onderdeel van de online uitgeverij DutchFamilyWorks die online titels uitgeeft.

“Als je met Love2BeMama gaat samenwerken ga je een persoonlijke samenwerking aan met mij (Linda). Met een ervaren blogger en Social Influencer. Daarnaast ben ik een gedreven jonge moeder van 3 kinderen en een duizendpoot.”

Statistieken

Met een advertentie op Love2BeMama.com bereik je ruim 125.000 + unieke bezoekers per maand. Wil je hier meer over weten? Vraag dan de uitgebreide statistieken van Google Analytics aan via de e-mail. De cijfers zijn elke maand weer anders met een stijgende lijn.

Facebook: 35.000+ likes
Twitter: 7100+ volgers
Instagram: 7000+ volgers
YouTube: 1100 volgers (gestart op 1 januari 2017)

Leuke weetjes:

 • Love2BeMama heeft regelmatig een blog geplaatst die viraal is gegaan.
 • Vanaf 1 januari 2017 ben ik ook begonnen met vloggen.
 • Zoek je op ‘mamablog’ in Google? Dan staat Love2BeMama bovenaan!

Mail mij voor de mogelijkheden of de tarievenkaart.

Zakelijke mogelijkheden

Let op: Ik plaats geen producten in ruil voor exposure. Bij interesse in een samenwerking verwijs ik je door naar onderstaande mogelijkheden. Wanneer het om een gesponsorde blog gaat vermeld ik dit erbij in de blog.

♥️ Wij zijn een groot voorstander van exposure op lange termijn en maken met veel creativiteit een campagne voor een langere termijn. Want dan ben je veel beter zichtbaarder voor de doelgroep. Vraag ons zeker naar de mogelijkheden!

 • Advertorials: Ik schrijf betaald een blog inclusief video en/of beeld over het merk. Dit is inclusief Social Media shares. De advertorial wordt op maat geschreven en alles wordt zelf gemaakt en bedacht. E-mail mij voor de mogelijkheden.
  Sinds de start van Love2BeMama heb ik samengewerkt met toonaangevende merken waar ik content voor heb geschreven een campagne voor heb opgezet. Bijvoorbeeld Albert Heijn, Douwe Egberts, Honig, Wicky, McDonalds, KPN, en nog veel meer.
 • Social Media campagne: Een product placement op Instagram? Een korte advertentie op Facebook of een (vermelding in) een filmpje? Ook dat is mogelijk!
 • Compleet pakket op maat: Wat jij wil voor je bedrijf kan ik realiseren! Ik ben creatief en leg een super leuk plan op tafel. Let me know!
 • Spotlight voor kleine shops en bedrijven: Past jouw merk, webshop of bedrijf bij mijn blog? Ik help je graag! Voor kleine bedrijven zijn er ook mogelijkheden voor een gereduceerd tarief. Denk hierbij ook een OOTD post (outfit of the day) of een uitgelicht product.
 • Giveaways: Samenwerking met een givaway of winactie? Stuur mij een mailtje met je aanbod!
 • Persreis, dagje weg, vakantie, hotspot: Wil je een accommodatie of vakantie onder de aandacht brengen? Wij komen graag langs op uitnodiging! Ook voor dagjes weg ben ik te benaderen. Wil je zien waar ik eerder ben geweest? Vraag dat dan op.
 • Freelance klussen: Ik schrijf gastblogs voor externe websites. Wil je mij inhuren voor een freelance schrijfklus? Vertel mij wat je wil en ik vertel jou wat de mogelijkheden zijn.

Ben je pas begonnen met je bedrijf of onderneming? Mail mij dan ook!
Ik wil dat Love2BeMama voor iedereen toegankelijk is.

Tarieven

De tarieven voor een advertentie op Love2BeMama zijn afhankelijk van de gekozen advertentievorm.

Samenwerkingen

Ik heb voor Love2BeMama al samengewerkt met de o.a. de volgende grote bedrijven. Een greep uit de meest recente samenwerkingen vind je hier.

KvK nummer is op te vragen!
Love2BeMama.com wordt uitgegeven door DutchFamilyWorks.com.

BewarenBewaren

Je winkelmandje!
Leuke winacties!

We doen het: toch nog een baby!

Lange tijd twijfelde ik; nog een vierde of niet. Mijn…

Herfstvakantie: 3x wat gaan we doen?

De herfstvakantie start komende week in het eerste deel van…

Hatchimal uitbroeden

We hebben een nieuw huisdier: een Hatchimal! (+ winactie)

Vorig jaar Sinterklaas stond hij al hoog op het verlanglijstje…

Hoe ik in korte tijd 5 kilo afviel (het eindresultaat + winactie)

Het waren nog vijf weken tot de zomervakantie… En natuurlijk…

Win de nieuwe LEGO Batman film!

The LEGO Batman Movie is een nieuw hilarisch avontuur die…

Iedereen stoepkrijten #stoepkrijtselfie + toffe winactie!

Wanneer heb jij voor het laatst een stuk stoepkrijt in…