Te koop: de webshop van Love2BeMama

In 2015 begon ik vol energie mijn webshop. Ik was ervan overtuigd dat dit een goede aanvulling was op mijn blog. Dat bleek ook zo maar de afgelopen twee jaar heb ik het wederom zo druk gehad met Love2BeMama dat de webshop erbij blijft ‘liggen’. Ik heb te weinig tijd om de webshop onder de aandacht te brengen en dat vind ik jammer. De voorraad staat mij nu in de weg en de ‘zin’ om met de webshop door te gaan is er nu niet meer. Mijn focus gaat naar Love2BeMama en daarom doe ik afstand van de webshop.

Te koop: webshop van Love2BeMama

Soms moet je keuzes maken. En dat is helemaal niet erg, het is ook geen falen. Ik heb besloten om de webshop te verkopen omdat ik enkel dingen wil doen waar ik mij op kan focussen en energie uit haal. De webshop is dus te koop!

Hij staat al een tijdje op Marktplaats maar ook hier wil ik hem onder de aandacht brengen. Ik weet dat ik veel lezers heb die heel graag een webshop zouden willen beginnen. Dit is voor jou dé kans om op een makkelijke manier je producten in te kopen en een webshop te starten.

Veel van de producten zijn uniek en exclusief door mij naar Nederland gehaald. De producten komen uit Engeland, Nederland, Australië en Amerika.

Te koop aangeboden (volgens advertentie op Marktplaats):

Ik stop met mijn webshop en bied mijn voorraad ter overname aan. De telling van de webshop heb ik net gedaan (eind 2017) en hierin staat ook de inkoopprijs. Dit document is bij mij op te vragen. Enkel bij serieuze interesse.

Bij de overname prijs zit:

  • voorraad webshop (kan inmiddels iets afwijken van de telling)
  • resterend inpakmateriaal
  • digitaal document met leveranciers
  • productfotos (niet van alle producten)
  • mogelijkheid om teksten van de webshop te gebruiken (wel zelf eraf halen, webshop gaat snel offline bij verkoop)

De prijs is gebaseerd op de inkoopprijs + de extra’s.

Wat zit er niet bij de prijs in?

  • De hosting van de webshop
  • De template van de webshop (je moet zelf een webshop bouwen)
  • De naam
  • Eigen gemaakte productfoto’s
  • Klantenbestand

De prijs van de voorraad vind je je hier. Over de prijs is te praten!

Heb jij serieus interesse? Stuur mij dan een mailtje! Ik help je graag verder.
Graag alleen mailen als je de complete voorraad over wil nemen. Ik verkoop geen losse producten.

Linda Bosscher

Founder & hoofdredactie Love2BeMama, Social Influencer, 31 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.