Biologische baby- en kinderkleding van biologisch katoen en wol

Zelf ben ik al een tijd uit de baby’s, maar ik vind het nog steeds een feest als in mijn omgeving een baby wordt geboren. Ze zijn zo lief, zo schattig en zo klein! Die vingertjes! Dat neusje! Je begrijpt, en dit moet wel onder ons blijven, dat ik kan niet kan wachten tot de dag dat ik oma word. Ik hoop dat ik een belangrijke rol mag gaan spelen in het leventje van mijn kleinkinderen.

Wat kies je voor je baby?

En natuurlijk wil je uiteraard het allerbeste voor je baby, dat herinner ik me goed. En dat geldt vanzelfsprekend ook voor kleding. Niet synthetisch, niet 100 in een dozijn, maar zacht, fijn en bijzonder. Organische baby- en kinderkleertjes van biologisch katoen en wol zijn dan ook ideaal. Een wollen rompertjes met zijde of eentje van biologisch katoen zijn heerlijk als eerste laagje op het huidje van de baby.

Kleding van biologische materialen

Bij Greemjump koop je de mooiste kleding van biologische materialen en het is ook nog eens fair trade. Green Jump is een groen bedrijf wat kiest voor biologisch katoen en wol als grondstof. Heeft jouw kindje een allergie? Dan zijn zij extra gevoelig voor schadelijke, irriterende stoffen die achterblijven in niet – biologisch katoen. De keuze voor biologisch is dan extra belangrijk.

Linda Bosscher

Founder & hoofdredactie Love2BeMama, Social Influencer, 31 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.