Actrice Nikki Reed wil een maand lang rust na de bevalling

Geef haar eens ongelijk. Je hebt zojuist de prestatie van je leven verricht, een kindje op de wereld gezet. Elke dag komen er mensen over de vloer, je slaapt slecht en jullie moeten nog wennen aan de nieuwe gezinssamenstelling. Een maandje rust na de bevalling; beste en goed idee eigenlijk.

De zwangere Nikki Reed(29) en haar Ian Somerhalder(38), beide acteurs, verwachten een kindje. Ze hebben al besloten dat ze het rust aan gaan doen in de eerste weken na de bevalling. Zo komt er geen bezoek, gaan ze er niet op uit en staat de mobiele telefoon uit.

Samenzijn met de baby

Toekomstige mama Nikki: “Zodra de baby er is sluiten we ons een maand lang af van alles en iedereen.” Samen met haar man wil ze dan even samen zijn met haar kleintje. Niks geen *ping* van de telefoon of de deurbel. “Die eerste 30 dagen krijgen we nooit meer terug, dus we willen er allebei zijn voor de baby.”

Lees ook: De eerste paar weken met een baby

De actrice weet nog niet of ze thuis of in het ziekenhuis gaat bevallen. “Eerst wilde ik thuis bevallen, zonder verdoving en met een vroedvrouw. Maar inmiddels heb ik fantastische verhalen gehoord van vrouwen die in het ziekenhuis zijn bevallen. Alle opties staan nog open.”
Hoe ben jij de eerste weken na je bevalling doorgekomen? Zou jij dat kunnen 30 dagen afgezonderd van de wereld te zijn?
Bron: Fit Pregnancy             –        Bron hoofdafbeelding: Flickr
Marian Alons

Journalist, organisator, kinderwerker, een mensenmens (wat dat ook mag zijn) en liefhebber van paars, nagellak, de natuur en 'de kleine momentjes in het leven'.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.