Het kinderfeestje en de verjaardag van mijn 8-jarige zoon

De afgelopen twee weken hebben we vier feestjes gehad thuis: een kinderfeestje, de verjaardag van onze 8-jarige zoon, mijn man was jarig en ik sloot af met mijn eigen verjaardag. Heel gezellig allemaal! 

Onze zoon werd alweer 8 jaar. Wat een leeftijd alweer! Weken leefde hij er naar toe en hij wist precies wat voor feestje hij wilde en wat hij voor zijn verjaardag wilde hebben. In deze blogs vertel ik meer over zijn kinderfeestje, zijn verjaardag en cadeautjes en de taart.

Voetbal kinderfeestje

Helaas hebben we al drie jaar ‘pech’ op de dag van zijn kinderfeestje. Of het is té warm voor de activiteiten die we bedacht hebben of het is te koud en het regent. Dit jaar wilde hij heel graag een voetbalfeestje. Ik had spelletjes bedacht en uitgezet in het bos en we zouden daar kunnen zwemmen met mooi weer. Helaas regende het de hele dag en moesten we het programma omgooien. Gelukkig hebben we een zwager die springkussens verkoopt en konden we gebruik maken van zijn loods + vele springkussens. Dit was voor de kinderen één groot feest. En we hadden genoeg ruimte om ook nog lekker te voetballen. Meer hadden ze niet nodig. Het was ontzettend leuk en gezellig!

Het enige nadeel vind ik met een feestje binnen is dat, vooral jongens, na enige tijd iets meer ruimte, bewegingsvrijheid én frisse lucht nodig hebben. Jongens worden snel fysiek en doordat ze zo rondrennen hebben ze het ook snel warm. Gelukkig werd het na verloop van tijd nog een beetje droog zodat ze ook naar buiten konden gaan.

Voetbal kinderfeestje

Voor het voetbalfeestje had ik speciaal voetbal kinderfeestje versiering gekocht. Vlaggetjes, bordjes, bekers en uitdeelzakjes met kleine presentjes. Al met al heeft hij een heel leuk kinderfeestje gehad.

Voetbal verjaardag

Jullie snappen vast wel dat zijn verjaardag ook in het teken moest staan van voetbal. Deze kleine Ajax fan wilde graag nieuwe voetbalschoenen (zijn oude waren ook echt te klein), een Ajax outfit én een Ajax taart.

https://www.instagram.com/p/BWO3RI-Bvoz/?taken-by=love2bemama_com

Wat was hij blij toen hij EINDELIJK jarig was. Weken keek hij hier naar uit. En tot zijn grote vreugd kreeg hij zijn allerliefste cadeaus.

Nieuwe voetbalschoenen en een Ajax outfit die  op dit moment dag en nacht gedragen worden.

Hij kreeg een geweldig toffe NERF Mastodon Blaster voor bij de rest van zijn collectie. Deze gigantische blaster met draaiend magazijn trommel biedt ruimte aan maar liefst 24 darts, die je in een mum van tijd geschoten hebt door het gemotoriseerde magazijn. De NERF Mega Mastodon heeft een semi-automatische trekker en schouderband zodat je deze gigablaster om kunt hangen. Je snapt vast wel dat hij hier dolblij mee was.

En alsof dat nog niet genoeg was kreeg hij van Micro-Step een step die hij al heel lang wilde hebben: de Micro MX Trixx 2.0 Stuntstep! Dit is de ideale stuntstep voor beginners. Hij is iets korter dan een gemiddelde stuntstep en daardoor makkelijk te hanteren. Verder is hij uitgerust met tal van nieuwigheden en helemaal up to date met de laatste ontwikkelingen.

Lees ook: Dit heb je nodig voor een Minecraft-feestje!

Toen hij ’s avonds naar bed ging, op van vermoeidheid, was het enige wat hij nog kon zeggen: “Ik heb zo’n toffe verjaardag gehad…” Wat een fijne afsluiting!

In deze blog staan producten genoemd die wij gekregen hebben. Tevens zijn er Affiliate links verwerkt in de blog. Voor ons advertentiebeleid kijk je hier.

Linda Bosscher

Founder & hoofdredactie Love2BeMama, Social Influencer, 31 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.