Voor een warme zomerdag: ijsjes van moedermelk

We hebben al heel wat warme dagen gehad. Ook wel fijn dat het nu iets koeler is zodat we een beetje op adem kunnen komen. Komende week zijn de vooruitzichten weer mooi én warm. Niet iedereen kan er goed tegen. Kinderen hebben er vaak ook wat meer moeite mee. Zo slapen ze minder snel en, slapen ze weinig, zijn ze hangerig en onrustig.

Lees ook: 8 tips om je kinderen koel te houden tijdens warme dagen

De baby van Mamaplaats blogger Jesse Isa kan niet zo goed tegen de warmte. Op Facebook had deze moeder een tip voorbij zien komen wanneer kinderen last hebben van de warmte. Je maakt gewoon ijsjes van moedermelk. Toen Jesse Isa hier wat langer over nadacht leek dit haar een steeds logischer en slimmer plan.

Zo krijgt haar baby toch verkoeling met voldoende voedingsstoffen maar zonder de suikers en kleurstoffen.

Lees ook: Pas op met water uit de tuinslang!

Ze vraagt zich af welke moeders er ervaring mee hebben en wat jullie vinden van ijsjes van moedermelk voor de baby? Of heb je andere manieren om je baby af te laten koelen met oplopende temperaturen? Tips zijn welkom!

Bron hoofdbeeld: Flickr

Linda Bosscher

Founder & hoofdredactie Love2BeMama, Social Influencer, 31 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.