Dit is de leukste tape voor kinderen die fan zijn van Lego®

Heb jij een kind in huis die helemaal weg is van Lego®? Dan kun je je lol op met onderstaande tip. 

Er is namelijk een tape waarmee je de vrijheid hebt om overal met bouwstenen te bouwen. Dit is tape speciaal gemaakt voor Lego®. Brickit! tape geeft een geheel nieuwe dimensie aan het bouwen met bouwstenen en stimuleert de creativiteit nog verder. Brickit! tape is geschikt voor onder andere Lego®, Mega Bloks® & Kre-O®.

Brickit! kan met een schaar worden geknipt en is zeer buigbaar. Gebruik de tape op de muur of het plafond, op ander speelgoed, op een raam of op andere bouwstenen. De siliconen nopjes houden de bouwstenen stevig vast. Het speelveeld wordt eindeloos vergroot. Brickit! is gemaakt van niet-giftig siliconen en de plaklaag is van hoge kwaliteit. Daardoor kunnen creaties ook ondersteboven worden gebouwd. De tape is herbruikbaar maar zoals met elke sterke plaklaag wordt de werking minder na veelvuldig hergebruik. De plaklaag laat geen resten achter bij het verwijderen van de tape.

Super leuke tape dus voor de Lego fans die net een stapje verder willen gaan in hun creativiteit.

De tape kost 12,95 euro en is HIER te koop.

Linda Bosscher

Founder & hoofdredactie Love2BeMama, Social Influencer, 31 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.