Waar ben je naar opzoek?

Eindelijk kunnen de kinderen weer zonder jas aan buitenspelen! Vergeet de kids niet in te smeren en laat ze lekker los. Buitenspelen is niet van vroeger. Naar buiten gaan is heel gezond. Zeker nu we al meer binnen zitten dan ooit. Het leukste buitenspeelgoed voor deze zomer hebben we voor je verzameld. Deze water- en andere buitenspelletjes zullen ze helemaal cooliejoelie vinden. 

Het leukste buitenspeelgoed voor deze zomer

Er is zoveel leuk buitenspeelgoed te krijgen, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het leukste buitenspeelgoed in dit blog is buitenspeelgoed wat elk jaar weer een succes zal zijn. Tijdloos dus en voor alle leeftijden leuk!

We hebben uiteraard meer leuke blogs geschreven over buitenspeelgoed. Wil je verder lees? Lees dan ook eens deze blogs:

Waterballonnen

Wie heeft er als kind niet met waterballonnen gespeeld? Het is tijdloos en leuk voor verschillende leeftijden! De waterballonnen waar je zelf geen knoopje in hoeft te leggen zijn wel heel handig. Scheelt voor mama weer een hoop werk!

Leukste buitenspeelgoed: waterballonnen

NERF pistolen: echt het leukste buitenspeelgoed!

NERF is hét schietspeelgoed van dit moment. Door de ruime keuze is er voor iedereen de juiste blaster en kan je overal, zowel binnen als buiten, de strijd aangaan.

Voor kinderen vanaf 8 jaar is deze blaster echt een heel stoer spel. Organiseer een wedstrijdje verschieten of bedenk andere spelregels. Met de pijltjes kun je zelfs 27 meter ver schieten! Het merk NERF heeft verschillende vormen en maten wapens ontworpen, zodat er voor elk kind wel een geschikte te vinden is. 

NERF heeft ook waterpistolen in het assortiment. Leuk voor als het buiten warm is en ze lekker met water kunnen spelen.

Tip: bestel ook meteen een navulling, zodat de kids eindeloos speelplezier hebben (en niet meteen naar binnen komen, omdat de pijlen op het dak, in de sloot of onder de auto liggen).

Het Kubb familiespel

Het Zweedse spel Kubb is leuk voor de hele familie en kan ook lekker buiten worden gespeeld. Één tegen één of in teams. Het is gemaakt van goede kwaliteit Berkenhout. Bouw je torens op het zand, gras, tegels of zelfs in de sneeuw. Gooi jij met je stokken de torens van de tegenpartij om en win jij het spel?

Leukste buitenspeelgoed: Kubb spel

Stuntsteps

Bij ons in de buurt rijden ze er allemaal op rond: stuntsteps. Stuntstepjes zijn kleine stepjes gemaakt voor stunts. Ga voor een stuntstep met voetrem, een stepje met een verstelbaar stuur of kies voor een stepje zonder extra opties. De stepjes bevatten massieve banden of luchtbanden.

Valt ook onder leukste buitenspeelgoed: Hoverboard

Oké, toegegeven: dit is wel duur speelgoed. Toch maakt je kind echt de blits bij het speeltuintje als hij/zij met een hoverboard onder de arm komt gelopen. Zie het als een soort rolschaatsen, maar dan hipper. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn echte gadgets die kinderen willen hebben (partners ook overigens). De hoverboards zijn ook veilig: bij een snelheid van boven de 10km per uur geeft ‘ie een piep.

Zwemtrainer voor baby’s

Met het warme weer is zwemmen met je kinderen natuurlijk het allerleukst. Vaak zijn zwembandjes onplezierig en voelen kinderen zich er niet prettig in. Deze zwemtrainer is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden tot ongeveer 4 jaar. Zo kunnen ze op een veilige en leuke manier spelen in het water. Door het zwemtuigje en de veiligheidsgordel zit je kind goed vast. Tegelijkertijd zorgt het buikstuk en de opblaasbare rand ervoor dat je kind in een natuurlijke houding komt, zodat het een actieve zwemhouding heeft.

Mega Bellenblaas

Bellenblazen is nog nooit ‘uit’ geweest en blijft altijd leuk om te doen. Met deze Bellenblaas van SES maak je echte mega bubbels! Superleuk om naar te kijken om zelf mee te experimenteren. Wie maakt de grootste bubbel en wie krijgt het voor elkaar om een bubbel in een bubbel te maken? Behoort dus ook tot het leukste buitenspeelgoed!

Een step

Wat vinden kinderen eigenlijk niet leuk aan Frozen? Naast een gewone fiets of de hoverboard, is de step ook nog steeds een heel leuk vervoersmiddel én speelgoed. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen al met de step spelen. Leer trucjes en wissel van been. Wie is het snelst?

Zandbak

Geen ruimte om zelf een zandbak te graven? Misschien is deze Schelpvormige zandbak dan wat voor jouw gezin! Je kan de bak aan twee kanten vullen. Dit maakt het ideaal om ‘m aan de ene kant te vullen met zand en de andere te vullen met water. Zo hebben de kids hun eigen strandje in de tuin. De kinderen zullen het heerlijk vinden!

Leukste buitenspeelgoed: zandbak

Watertafels

Wat ook hoort bij het leukste buitenspeelgoed zijn watertafels. Wij zijn erg enthousiast over het spelen met een watertafel. Voor peuters en kleuters is dit erg leuk! In dit blog vind je de meest leuke watertafels voor peuters en kleuters. Deze Unicorn Watertafel wordt deze zomer ook een hit!

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar post@love2bemama.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen