Tennisster Serena Williams is in verwachting

De 35-jarige toptennisster Serena Williams maakte via Snapchat bekend 20 weken in verwachting te zijn. Het was eerst even onduidelijk of het een grapje was of serieus, maar de woordvoerder heeft het nieuws bevestigd. In de herfst verwacht ze haar eerste kindje.

Lees ook: Dit is dé BABY AGENDA van 2017

Vanwege de zwangerschap moet Serena een pauze inlassen met het tennissen. Ze is van plan om in 2018 weer terug te keren om te tennissen. Afgelopen januari won ze nog de Australian Open, teruggerekend was ze toen al in verwachting.

Serena is sinds december verloofd met de mede-oprichter van de nieuwssite Reddit, Alexis Ohanian. In Rome ging hij op z’n knieën voor haar.

Tennis en zwangerschap

Eerder maakten andere tennissters ook een rentree na hun zwangerschap, maar die waren allemaal wel jonger dan Serena Williams. Op 26-jarige leeftijd keerde de Belgische Kim Clijsters terug en won daarna zelfs nog drie grandslamtoernooien.

Bron hoofdafbeelding: Flickr

Marian Alons

Journalist, organisator, kinderwerker, een mensenmens (wat dat ook mag zijn) en liefhebber van paars, nagellak, de natuur en 'de kleine momentjes in het leven'.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.