#1 Fotoblog Linda: Heel veel zon en ramen in ons nieuw huis

De rubriek fotoblog van Linda is terug! Mijn laatste fotoblog dateert alweer uit 2015. Jeetje! Waar zijn die twee jaar gebleven? Ik vind het erg leuk om fotoblogs te maken en ze werden ook altijd enthousiast ontvangen. Tijd dus om mijn fotoblogs nieuw leven in te blazen. Elke maandag zal er een fotoblog van afgelopen week online komen. Hiermee krijg je een kijkje in mijn leven! Veel kijkplezier 🙂 

Zondag: Wat een heerlijke dagen hebben we gehad. Onze week begon goed met een middagje bij zwager en schoonzus. L. mocht vissen en dat vond hij geweldig!

Dinsdag: Ik voelde mij al een paar dagen niet zo lekker. Verkouden en erg moe. Van innocent kreeg ik twee heerlijke smoothies opgestuurd. Die extra vitamientjes kon ik goed gebruiken! Op dinsdag heb ik heel veel administratief werk gedaan. De kinderen bleven over dus ik had hier mooi de tijd voor. De kwartaalaangifte moet namelijk weer naar de boekhouder…

De bouw van ons nieuwe huis gaat nu heel snel. Het project #vankaveltotdroomhuis begint nu echt vorm te krijgen.

 1. Op de kinderkamers op zolder is het gat in het dak er klaar voor: voor de plaatsing van de balkonvensters. Ze worden deze week geplaatst! Wat een uitzicht he?!
 2. De badkamer van de kinderen.
 3. Dit is de ‘loopbrug’ op de eerste verdieping. Als je straks naar rechts kijkt, kijk je in de hal. Kijk je naar links dan kijk je in de woonkamer. De loopbrug verbindt de ouderkamer met de slaapkamer van V. en de kinderbadkamer. Er komen glazen wanden als balustrade en aan de loopbrug worden twee trappen gemaakt.
 4. Onze badkamer wordt klaargemaakt voor de aanleg van elektriciteit. De badkamer zit in de slaapkamer.

 1. We kregen afgelopen week leuke pakketjes. Tandpasta zonder fluoride van levera. Ik ben er heel erg tevreden over maar de meningen zijn erover verdeeld. Onder de foto op Instagram is een discussie gaande. Wat vind jij: wel of geen fluoride voor kinderen?
 2. Ik heb een doosje met Onder-je-kussen-kaartjes gekregen. Erg leuk! Wil je er meer over weten? Lees dan deze blog.
 3. Het Paasweekend gaan we naar Dinsyeland Parijs. Op uitnodiging omdat Disneyland 25 jaar bestaat. Super leuk en de kinderen zijn al in de stemming!
 4. Een nieuwe dag. Nog steeds ben ik niet helemaal uitgeslapen…

Donderdag: En dit is het eindresultaat. De balkonvensters zijn geplaatst! Het resultaat is geweldig! Deze vensters komen in beide kinderkamers op zolder én op de garage. Je kunt ze uitklappen zodat het kleine balkonnetjes worden maar je kunt de ramen ook als raam gebruiken zonder dat je de balkonnetjes uit hoeft te klappen. Ideaal en ze geven ontzettend veel licht en extra ruimte.

En zo zien de balkonvensters er aan de buitenkant uit!

Het trappengat in ons huis. Dit wordt straks een open verbinding. Van beneden kijken we tegen het plafond van de zolder aan. Dat is ongeveer 6 meter hoog!

Uitzicht vanuit de woonkamer. Ik kan niet wachten om er te wonen. We zijn er al ruim drie jaar mee bezig maar het is het wachten waard…

En dit is dus het uitzicht vanaf de loopbrug tussen de twee ruimtes op de eerste verdieping.

Op zondag troffen we het zo met het weer. Voor 9u waren de kinderen al buiten aan het spelen. Wij willen meer van dit soort dagen! We hebben er zo van genoten. De kleding die we kregen van Chaos and Order kon meteen gedragen worden. De hele dagen hebben we natuurlijk buiten doorgebracht.

Dit heerlijke weer nodigde uit om met het Family Fun Zee Aquarium van Playmobil te gaan spelen. Met water natuurlijk! De meisjes hebben zich er de hele middag mee vermaakt. Op het gras in de tuin met een hapje en drankje. Het kon niet beter…

De Bosscher mobiel maakte ook weer overuren vandaag. Wat hebben ze veel speelplezier van deze auto! Elke dag wordt ermee gereden.

Het was een heerlijke week met een weekend met een GOUDEN RANDJE! Op naar een nieuwe fijne week. Bedankt voor het kijken en tot volgende week.

Wil je meer foto’s zien? Volg mij dan op Instagram!

Linda Bosscher

Founder & hoofdredactie Love2BeMama, Social Influencer, 31 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids.

2 reacties
 1. Het wordt prachtig Linda!!!!
  We komen graag jullie paleis een keer bewonderen!!!!
  Ik had ook het luchtfilmpje al gezien!!!!
  Whowwww….

  Succes!!!
  En tot later!

  Anita uit IJsselmuiden

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.