Kinderkamer inspiratie: de eerste ideeën

De bouw van ons huis loopt op schema. De verwachting is dat de oplevering in oktober zal plaatsvinden. Dat duurt nog even maar het gaat voor ons nu wel snel. We zijn al drie jaar met dit project bezig dus we hebben de langste wachttijd gehad. Het uitzoeken van de vloer, keuken en badkamers hebben we afgerond. Er is nog veel wat we moeten doen: deuren, gordijnen, vloerbedekking, wat willen we op de muren? Maar ik begin stiekem al een beetje met het verzamelen van ideeën voor de kinderkamers en inspiratie op te doen voor de inrichting. In deze blog laat ik paar favoriete items en sfeerplaatjes zien.

Alle drie de kinderen hebben hun eigen wensen wat betreft hun kamers en het veranderd nog echt elke dag. Tegen die tijd dat we er echt mee bezig gaan zal het al weer tien keer veranderd zijn. Maar mama zal hierin natuurlijk ook een beetje sturen en ik heb al heel wat leuke items en ideeën ‘verzameld’ 🙂

 

Een behangetje op de muur

Een heel huis behangen en in de verf zetten kost wel geld. Daarom ben ik op zoek naar goedkopere oplossingen. Ik ben erachter gekomen dat je voor goedkoop behang, vliesbehang of verf heel goed bij Kwantum terecht kunt. Ze geven ook een laagste prijsgarantie. Kies je voor behang dan heb je keuze uit 200 dessins en ook voor verf is de keuze reuze. Als ik zeg ‘zie onderstaande foto’ dan worden al mijn woorden in beeld gevangen, toch? 🙂

Tussen deze behangetjes zie ik al hele leuke exemplaren voor mijn dochters!

Relaxen in onze zitzak

Misschien heb je het in deze blog al gelezen maar ik ben helemaal weg van onze nieuwe zitsak. Hij zit zo ontzettend lekker. Als ons huis straks klaar is wil ik er nog eentje want er wordt nu al ruzie over gemaakt wie er in de zitzak mag zitten.

Warm schapenvachtje voor de voetjes

Het lijkt mij heerlijk als ze alle drie een schapenvacht in hun kamer hebben liggen. Van Schaapsvacht.nl kreeg ik een heel fijn exemplaar opgestuurd die momenteel pronkt op de bank. Schaapsvacht.nl biedt een groot assortiment en gevarieerd aanbod aan ecologische gelooide lamsvachten en schapenvachten van verschillende soorten schapen uit verschillende landen. Een schaapsvacht is 100% duurzaam en heerlijk voor in huis. Dit vachtje is dus een grote favoriet hier in huis.

Bloomingville Mini bankje

Ik vind deze bankjes zo ontzettend leuk! Ze zijn los te gebruiken maar ook als bijzettafeltje en in combinatie met een tafel zodat je een bureautje creëert.

Nobodinoz matrassen en tipi tent

Ik ben verliefd op het merk Nobodinoz. Dit Spaanse merk uit Barcelona maakt kinderkameraccessoires betaalbaar. Ik zie de speelhoek van de kinderen al helemaal ingericht met dit leuke merk. Dit zijn mijn favorieten:

Kindertenten

Elke keer weer blijf ik hangen bij tipi tenten of deze leuke kindertenten. Hoe leuk zijn deze?

Advertorial.
Deze blog is geschreven in samenwerking met bovengenoemde bedrijven.

Linda Bosscher

Founder & hoofdredactie Love2BeMama, Social Influencer, 31 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.