Fotoshoot van twee tweelingen laat je smelten

Een fotoshoot met je pasgeboren baby levert altijd vertederende plaatjes op. Maar je hebt altijd foto’s die nog een stapje verder gaan. Deze foto’s van een pasgeboren tweeling met hun broer en zus, ook een tweeling, zijn zulke foto’s.

Moeders Juliet en Nikki kregen via IVF twee jaar geleden hun eerste tweeling, Nico en Sienna. Afgelopen januari verwelkomde het gezin opnieuw een tweeling; zusjes Gia en Gemma werden geboren. En wat is er dan leuker om een fotoshoot te houden!

Bijna mis

Het huis werd omgebouwd tot fotostudio en de kinderen kregen schattige kleertjes aan. Maar daarmee werd het nog niet direct een succes. De oudste twee keken verveeld en de foto’s werden niet mooi. Maar de oplossing bleek simpel. Toen broer en zus even hadden gespeeld, kwam het plezier terug. De schattige kleertjes gingen de kast weer in en de foto’s werden fantastisch.

Lees ook: Bijzonder! Deze tweeling heeft verschillende huidskleuren

De foto’s zijn erg speciaal voor de trotse moeders. “Om onze baby’s zo samen te zien geeft mij zoveel geluk en vervulling.” En ook op Facebook werd enthousiast gereageerd op de foto’s. Dat lijkt me zeker terecht! Oordeel zelf maar:


Bron: AD

Bron hoofdbeeld: Pixabay

Jeanine van Brummen

Schrijver met een passie voor luisteren en mooie verhalen, tante van vier boeven, houdt ook van dansen, tekenen en fotograferen

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.