Win een paar populaire HEELYS (rolschoenen)

Ken jij de HEELYS al? Bij ons op school zijn ze erg populair. Het zijn sneakers met wieltjes eronder. Een soort rolschaatsen dus. Eerst wilde ik er niet zo aan maar dochterlief heeft er zelf voor gespaard. Dan kan ik moeilijk nee zeggen toch? En om eerlijk te zijn ben ik overstag. Wat zijn ze leuk en wat worden ze veel gebruikt!

Als je HEELYS hebt kun je ervoor kiezen om één of twee wieltjes te gebruiken of de wieltjes eruit te halen en er sneakers van te maken. Ze worden hier in ieder geval dagelijks gebruikt en mijn dochter en ik demonstreren de HEELYS in deze video.

Win een paar HEELYS

En ik heb leuk nieuws… van de webshop Wheelz4Kids mag ik een paar HEELYS weggeven in kleur en maat naar keuze. Hoe je mee kunt doen? Volg de stappen!

  1. Ben je al abonnee van mijn YouTube kanaal? Word nu lid!
  2. Like de video.
  3. Laat een comment achter op YouTube met je maat naar keuze (check even de site Wheelz4Kids voor maten en kleuren).
  4. Deze actie delen op Facebook mag ook nog!

Linda Bosscher

Founder & hoofdredactie Love2BeMama, Social Influencer, 31 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids.

4 reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.