Een nachtje logeren in Hilton Royal Parc Soestduinen

Als blogger kom je nog eens ergens. Dat is wel het allerleukste van mijn vak vind ik. Zo waren wij twee weken geleden een nachtje naar Soestduinen. Dat kwam perfect uit want de week daarvoor was erg hectisch: ons huis moest van top tot teen opgeruimd worden omdat de fotograaf kwam. Dat weekend ging ons huis in de verkoop!

Een nachtje bijkomen

Na een hectische week was het dus heerlijk om een nachtje weg te gaan. We waren uitgenodigd in het Hilton Royal Parc Soestduinen. We kregen een familiekamer. Twee kamers met een tussendeur. De kinderen vinden het geweldig om in een hotel te slapen. Ze kijken vooral uit naar het ontbijt in de ochtend!

https://www.instagram.com/p/BPfkofxjKwN/?taken-by=love2bemama_com

Prachtige omgeving

Hilton Royal Parc Soestduinen ligt in de serene bossen, met uitzicht op een negen-hole golfbaan met putting green en driving range, en op slechts 10 tot 20 minuten rijden van Amersfoort en Utrecht. Alle kamers beschikken over kamerhoge ramen en eigen balkons.

We konden heerlijk ontspannen in het zwembad. Het zwembad grenst aan een fitnesscentrum. Als je al wat oudere kinderen hebt kunnen deze gaan zwemmen en papa en mama kunnen zich ondertussen uitleven in het sportcentrum of genieten van een massage of behandeling in de Health Club. In de Health Club vind je ook een sauna, een Turks stoombad en een zonnebank.

Het hotel ligt op een prachtige plek. Er zijn wandel- en joggingpaden door de bossen en de duinen en je kunt er fietsen huren.

Heerlijk eten

’s Avonds hebben we heerlijk gegeten in het restaurant Royal Parc. Kortom: we hebben genoten van dit nachtje weg wat zeer welkom was. Het hotel is een aanrader voor gezinnen om heen te gaan: grote kamers, mooie omgeving en lekker ontspannen voor iedereen in het gezin.

https://www.instagram.com/p/BPgB5ZxjGKD/?taken-by=love2bemama_com

Van ons nachtje weg kun je ook een stukje zien in deze weekvlog.

 

Linda Bosscher

Founder & hoofdredactie Love2BeMama, Social Influencer, 31 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids.

2 reacties
  1. Grappig, ik woon hier vlakbij en elke zondag loop ik hier langs tijdens mijn hardlooprondje. Hoe het er van binnen uit ziet, wist ik niet, maar de omgeving is inderdaad een aanrader.

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.