Weekendje Ermelo: tips wat te doen met kinderen

Wij zijn afgelopen maand een weekendje naar Ermelo geweest. We hebben een ontzettend leuk weekend gehad en op mijn oproepje ‘wat te doen in Ermelo met kids?’ kwamen heel veel leuke reacties. Aan de hand van jullie reacties zijn we op pad gegaan en ik deel dit graag met jullie. Ermelo en omgeving is namelijk hartstikke leuk voor kids!

Op uitnodiging verbleven wij een weekend in Hotel Het Roode Koper in Ermelo. We hadden daar een familiesuite waar we ontzettend genoten hebben. Middenin de bossen en met wilde zwijnen voor de deur.

Weekendje Ermelo: dit zijn mijn tips!

We hebben het weekend volop genoten van de natuur maar ook van het leuke plaatsje Harderwijk waar veel leuke dingen te doen waren. We hebben heerlijk gegeten bij een super tof pannenkoekenrestaurant (echt een aanrader) en we sloten het weekend af op de heide. Wil je weten wat wij allemaal gedaan hebben en wat voor tips ik voor je heb? Kijk dan mijn filmpje!

Linda Bosscher

Founder & hoofdredactie Love2BeMama, Social Influencer, 31 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.