Weekvlog #4 We hebben een nieuwe auto!

Ik weet niet wat het de laatste dagen is met YouTube. Maar mijn vorige weekvlog wilde ook al niet goed uploaden en de extra video van deze week is nu pas aan het uploaden. Maar goed het is weer gelukt voor deze week. HOERA! Weekvlog nummer 4 staat alweer een tijdje online en jij kunt hem bekijken.

In deze weekvlog vertel ik je over de stress om ons huis verkoop-klaar te maken. Man, wat een gedoe zeg! Het hele huis stond op de kop… Maar het is voor een goed doel. Daar vertel ik je in mijn komende weekvlog meer over.

Onze jongste dochter werd afgelopen week alweer 4 jaar en we kochten een nieuwe auto. Een BMW! We zijn er helemaal blij mee 🙂 ondanks de stress was het een erg leuke week. Kijk je weer mee?

Linda Bosscher

Founder & hoofdredactie Love2BeMama, Social Influencer, 31 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.