Waar ben je naar opzoek?

Heel veel gratis babydozen en kraampakketten

7 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Heel veel gratis babydozen en kraampakketten

Hoera! Je bent zwanger of je bent kersverse ouder van een klein hummeltje!
Misschien zelfs wel twee of drie… Wat super leuk en (wederom) bijzonder. Als je voor het eerst zwanger bent kom je in een compleet nieuwe wereld terecht. Heb je dit al eens meegemaakt dan is het alsnog, op een andere manier, weer helemaal nieuw. Geniet er vooral van! In deze blog laten we je zien welke GRATIS babydozen je op kunt halen maar ook gratis kraampakketten die je aan kunt vragen of andere leuke gratis items voor jou als zwangere of kersverse mama die je kunt aanvragen.

Gratis babydozen en zwangerschapsboxen voor jou

Het prachtige nieuws dat je zwanger bent mag gevierd worden. Omdat voor mij elke babydoos die ik uit mocht pakken weer een feestje op zich was, deel ik in deze blog de allerleukste gratis babydozen, gratis kraampakketten en andere gratis producten die je GRATIS aan kunt vragen. Alle tips zijn de moeite waard om te delen! De gratis dozen en producten zijn speciaal voor jou om jou als mama op weg te helpen in de wereld van het (aanstaande) moederschap.

Wat krijg je allemaal?

Elke zwangerschapsbox of gratis kraampakket wat je aanvraagt is weer anders. Meestal is het een verrassing wat erin zit. In ieder geval zitten er leuke producten in die je kunt gebruiken voor jou en je baby.  Mijn favoriete zwangerschapsbox is de
de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox. Dit is een zeer uitgebreide babydoos met leuke gratis cadeautjes (o.a. van Blokker en Difrax) en leuke tijdschriften.

In deze blog een makkelijk overzichtje van ALLE gratis babydozen, kraampakketten en andere GRATIS producten. Klik op de link en je komt op een pagina waar je jouw babydoos gratis aan kunt vragen. Alvast veel plezier ermee! 



8x de leukste gratis babydozen (en andere leuk gratis producten)

1. De Blije Doos

Het gratis cadeaupakket de blije doos van WIJ is een begrijp in de markt en bestaat al sinds 1974. Grote kans dat jouw moeder deze doos ook heeft aangevraagd. Zwangere vrouwen ontvangen de blije doos tijdens de zwangerschap. Het cadeaupakket van WIJ is gratis en bestaat uit nuttige cadeaus voor moeders. Een klein voorproefje van wat er in het pakket zit:

  • De blije doos, met daarin o.a. pak Pampers, Bibi fopspeen, Philips Avent fles, Prénatal 9 maanden planner, Hero groeikaarten en diverse kortingsbonnen!
  • Het magazine WIJ tijdens zwangerschap en eerste maanden na geboorte
  • Gratis mutsje met naam van kind na geboorte
  • Magazine specials “Eén Jaar!”
  • Relevante nieuwsbrieven en updates over je zwangerschap



2. Ouders van Nu Zwanger en Babybox

Ben je zwanger? Vraag gratis de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aan. De Zwangerbox bevat, naast de Ouders van Nu Zwangerspecial, een exemplaar van Ouders van Nu en Kek Mama, diverse gratis producten* om uit te proberen en kortingsbonnen voor aanstaande moeders en pasgeboren baby’s. De Boxen zijn gratis af te halen bij een Blokker bij jou in de buurt. * De inhoud van de boxen kan variëren.



3. GRATIS Kiekeboebox van PLUS

PLUS supermarkt heeft ook een heel leuk cadeaupakket voor jonge ouders. Deze box heeft een waarde van 40 euro en zit vol baby- en kraamproducten en waardebonnen voor gratis producten die je goed kunt gebruiken. Vraag de Kiekeboebox gratis aan!

4. Gratis spuugdoekje van Nutricia

Nutricia helpt jou jonge ouders gedurende de zwangerschap en bij het opgroeien van je kindje. Ze geven tips over goede voeding en een gezond eetpatroon. Je kunt je aanmelden op hun website www.nutriciavoorjou.nl en dan ontvang je per week informatie over je zwangerschap of je kindje en krijg je relevante adviezen van voedingsdeskundigen. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je een gratis spuugdoekje.



5. Gratis Baby Munt

De gratis baby munt is een leuk cadeau voor jou als (aanstaande) ouder. Dit is een verzilverde geboorte-munt en is helemaal gratis. Een super leuk origineel cadeau om te krijgen en om te geven. Deze munt is gratis te bestellen!

6. Jumbo Hallo Mama Babypakket

Supermarkt Jumbo heeft voor jou ook een Babypakket samengesteld. Dit is ook een gratis babybox vol met leuke producten. Je krijgt onder andere een knuffeltje en mijlpaalkaartjes. Wanneer je je hebt ingeschreven voor dit cadeaupakket kun je de Hallo Mama Babydoos ophalen in een Jumbo winkel. Vraag hier het gratis Jumbo Babypakket aan.

Gratis cadeaupakket mama

7. Babygeboortedoos

Van de Babygeboortedoos had ik nog nooit gehoord. Dit is wat anders dan een gratis babydoos maar niet minder leuk. Met de gratis geboortedoos kun je de eerste herinneringen van je baby bewaren: het eerste tandje, een haarlokje, het eerste schoentje en foto’s die je niet kwijt wil raken. Je kan hem gratis ophalen nadat je hem hebt aangevraagd! Vul je gegevens in en je krijgt een mailtje met afhaalbevestiging.



8. Vraag een gratis geboortekaartje aan

Ben jij nog op zoek naar een geboortekaartje? Vraag bij Kaartje2Go een gratis proefdruk van een geboortekaartjes aan zodat jij de beste keus kan maken!

Kaartje2go.nl

Mis jij nog een gratis babydoos die in dit lijstje niet mag ontbreken? Laat een reactie achter onder deze post zodat wij deze erbij kunnen plaatsen.

Gratis kraampakket aanvragen

Er zijn tal van leuke gratis babydozen verkrijgbaar maar óók gratis kraampakketten. Bijna elke zorgverzekering biedt een uitgebreid gratis kraampakket aan. Misschien niet meteen hetgeen waar je aan denkt als je zwanger bent, maar wel handig om in huis te hebben. Let er wel op dat je het kraampakket op tijd aan gaat vragen zodat je hem voor de bevalling in huis hebt.

Bij Independer kun je kijken welke zorgverzekering voor jou het beste is en waar je geld op kan besparen. Via de makkelijke zoekfunctie vind je de premies en opties van meer dan 900 verschillende zorgverzekeringen. Je kan de voor jou beste keuze maken en deze voor een groot gedeelte meteen online afsluiten.Bij Independer kun je ook meteen kijken welke zorgverzekering je kraampakket vergoed.

Je kan ervoor kiezen om je gratis kraampakket via je zorgverzekeraar aan te vragen maar wanneer deze niet wordt vergoed of je wil liever zelf een kraampakket uitzoeken, dan kun je bij bol.com vele kraampakketten met elkaar vergelijken en de beste uitzoeken.

Het kan natuurlijk zijn dat je (een deel van je) je kraampakket niet gaat gebruiken omdat je in het ziekenhuis gaat bevallen. Heb je je kraampakket over dan kun je hem doneren aan Stichting Baby Hope. Deze stichting heeft verschillende inzamelpunten en brengt de kraampakketten naar kraamprojecten in Afrika, India, Zuid Amerika en Oost Europa. Je kraampakket komt dus op een hele goede plek terecht.

Natuurlijk luxe kraampakket

Het merk Dalalou verkoopt natuurlijke kraampakketten. Ze vernieuwde en prachtige kraamtas bevat alles wat je nodig hebt rondom de geboorte van je baby en is toegespitst op de natuurlijke kraamzorg. Het is een alternatief op je ‘plastic & ongezellige’ kraampakket wat je van je zorgverzekeraar krijgt.

De kraamtas bevat alle verzorgingsproducten om jouw bevalling zo ontspannen en natuurlijk mogelijk te laten verlopen en nog fijne extra’s, zoals een wollen mutsje & romper, moederkruiden, kruidenmix en wasbare zoogcompressen. De producten zijn daar waar mogelijk ecologisch, natuurlijk, liefdevol, eerlijk, gifvrij, biologisch afbreekbaar, van natuurlijke oorsprong en altijd liefdevol. Een cadeautje om uit te pakken! Te gebruiken voor thuisbevallingen én voor geboortes in het ziekenhuis.

Er zijn verschillende soorten natuurlijke kraampakketten verkrijgbaar. Ook een vegan kraampakket!

Het Zilveren Kruis kraampakket

Bestel het Zilver Kruis kraampakket voor de 30ste week van je zwangerschap. Vraag het kraampakket gratis aan en ontvang het Zilveren Kruis Natalis kraampakket.

Zilveren Kruis kraampakket

Andere zorgverzekeringen

Check ook de zorgverzekeringen van ProLife en Univé of jij in aanmerking komt voor het gratis kraampakket en hoe je deze kunt aanvragen.

Moeder en baby Startersboxen: niet gratis maar wél leuk en handig!

Zwitsal Box Woezel en Pip

Wie is er niet groot geworden met Zwitsal? Bij vele ouders roept het nostalgie op. Hoe leuk is dan ook deze Startbox van Woezel en Pip vol met Zwitsal producten? De Startbox van Zwitsal is een box waarmee je meteen alles in huis hebt voor je baby.

De Startbox Zwitsal Box

NAÏF Baby & Mom Kit 

Het merk NAÏF gebruikt milde en natuurlijke producten zoals avocado- en zoete amandelolie. Zacht voor het babyhuidje. Ze hebben een hele fijne Baby & Mom kit die essentials bevat voor moeder en kind. Zonder rommel en schadelijke ingrediënten maar met alleen verzorgende varianten waar moeders met baby’s blij van worden.

Naif baby en mom kit

NAÏF Starter Kit 

Het Naif Care ‘Baby Starter Cadeauset‘ is het perfecte kraamcadeau! De set is verpakt in een mooie kraft papieren cadeauverpakking. De Naif Care ‘Baby Starter Cadeauset’ bevat alle producten die je de eerste maanden na de geboorte van je baby gebruikt.

Naif baby starter kit

Petit & Jolie Baby Giftset

De Baby Gift Set bestaat uit drie tubes van 50 ml, bestaande uit Baby Haar&Body Shampoo, Baby Bodylotion en Baby Billencréme. De producten zijn geschikt voor kindjes met een droge- en gevoelige huid. Alle producten zijn gemaakt van ingrediënten van 100% natuurlijke oorspong, dus 0% parabenen, paraffine, SLS en synthetische geur- en kleurstoffen.

Petit & Jolie baby giftset

Lees ook: 50 (leuke) baby weetjes

Ben je zelf niet zwanger of niet de kersverse ouder van een spruitje? Tip dan wel even alle zwangeren en kersverse ouders die je kent over het bestaan van deze lijst. Want zeg nou zelf: naast dat het krijgen van zo een doos een feestje is, is het ook gewoon ontzettend mooi meegenomen, al die gratis producten en kortingsbonnen!

Deze blog bevat affiliatielinks | Photo by NIKOLAY OSMACHKO from Pexels 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 10 jaar. Wij wonen sinds 2,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen