Win een vakantie + een Johnny Loco Cargo bakfiets

Deel dit artikel

Wij en onze bakfiets kunnen niet zonder elkaar… Ik heb een haat-liefde verhouding met mijn bakfiets. Vooral als het heel hard waait dan ben ik niet zo blij. Achteraf heb ik vreselijke spijt dat ik geen trapondersteuning heb genomen. Toen we hem kochten leek mij dat niet nodig maar nu… met drie kinderen fietst een bakfiets best wel zwaar. Maar echt; ik kan een bakfiets ieder gezin zeer aanbevelen.

De voordelen van een bakfiets

Ik trap mij suf met tegenwind. Dan kom ik echt amper vooruit. Maar zonder mijn bakfiets kan ik ook niet. Al een paar keer heb ik getwijfeld om hem te verkopen maar toch blijft hij. Nu onze kids wat meer zelf willen fietsen kan ik het ook prima af met mijn mamafiets. Maar toch zou ik nog niet zonder kunnen.

Het is niet alleen ideaal om mijn bakfiets vol te laden met kinderen, het is ook een uitkomst met het doen van boodschappen. Ik hoef niet te zoeken naar een parkeerplek en ik kan afgeladen naar huis.

En naar de rommelmarkt gaan met een bakfiets vol ‘rommel’. Dat doen we natuurlijk ook met de bakfiets. Alle spullen erin, uitladen, kleedje neerleggen en verkopen maar. Niks niet ik-sta-in-de-weg-met-mijn-auto of eindeloos zoeken naar een plek en vervolgens geen plekje meer vinden voor je kleedje…

De kinderen vinden het heerlijk in de bakfiets en ook al kunnen ze zelf fietsen, ze laten zich nog graag rondfietsen door mama of papa.

En wat dacht je van wonen in de grote stad? Als ouders word je echt wel heel erg blij van een bakfiets. Geen gedoe met files, je sjeest overal naartoe en doorheen met je hippe bakfiets. Ook nog eens super milieuvriendelijk en goed voor je conditie en slanke lijn.

onze bakfiets

Ga eens een dagje op pad met de bakfiets

Wat ook heel erg leuk is is om een dagje erop uit te gaan met je bakfiets. En de beste fietsbeleving vind je over de IJssel in… Overijssel! Voor mij is dat naast de deur. Ik woon op de grens van Drenthe en Overijssel. In Overijssel vind je meer dan drieduizend kilometer aan fietsroutes met goed fietsknoppunten. Dan ben je nog wel even zoet zeg!

Tijdens die fietsroutes kom je talrijke unieke rustpunten en leuke afstaplocaties tegen. Overijssel is niet voor niets als twee keer uitgeroepen tot de ‘Beste Fietsprovincie’ van Nederland. Als je gaat fietsen in Overijssel dan is dat ook heel erg afwisselend. Elke regio heeft weer zijn eigen kenmerken en kwaliteiten. Heerlijk om tot rust te komen als gezin. Geen vluchtig vermaak maar zelf zoeken naar mooie plekken en een bijzondere ervaring rijker zijn.

naar de dieren met de bakfiets

Win een vakantie én een bakfiets

Een relaxed dagje op pad gaan met je gezin én de bakfiets klinkt natuurlijk heel uitnodigend en rustgevend. Dat kunnen gezinnen in de hectiek van het leven af en toe wel gebruiken.

En zal ik je wat vertellen? Ga Overijssel ontdekken op de bakfiets. Je maakt namelijk kans op een heerlijke vakantie in Overijssel inclusief één van de 10 hippe Johnny Loco bakfietsen t.w.v. 2199 euro. Cruise met deze hippe bakfiets door Overijssel en ontdek de mooiste afstaplocaties en zoek de rust op en ga vervolgens uitrusten op je vakantiebestemming. Dat klinkt geweldig toch? En dat is het ook! Heerlijk voor papa en mama en een geweldige ervaring voor de kids en jullie als gezin.

>> Doe snel mee de winactie, die laat je toch niet aan je neus voorbij fietsen?

Win een hippe bakfietsAdvertorial

Over Linda

Blogger, mama van 3, nog net geen 30. Naast het bloggen bezig met het starten van een webshop. Ik slaap weinig en loop over van inspiratie!

19 thoughts on “Win een vakantie + een Johnny Loco Cargo bakfiets

 1. Sylvie

  Wat een gave actie, ik heb meteen meegedaan! Een vakantie in Overijssel zie ik wel zitten, en over een bakfiets loop ik al een tijdje te denken… Bedankt voor de tip :)

  Reageer
  • Linda bericht auteur

   Graag gedaan Sylvie. En nu heel hard duimen dat je gaat winnen! Heerlijk op vakantie en meteen je bakfiets proberen.

   Reageer
   • Sylvie

    Hoi Linda,

    Je zult het niet geloven (ik in ieder geval niet), maar ik heb gewonnen!! Echt helemaal geweldig, wat een gave prijs!! :)

    Liefs Sylvie

    Reageer
    • Linda bericht auteur

     Hoi Sylvie wat super leuk! Ik had je ook een mailtje gestuurd maar volgens mij heb je die niet ontvangen!! Geniet ervan!

     Reageer
 2. Denise

  Zeker een gave actie. Doe bijna nooit mee aan win-acties, maar deze kan ik niet laten gaan. Onze derde kindje verwachten we in September, dus een bakfiets zou dan heel handig zijn. En een heerlijke vakantie uiteraard ook:)

  Reageer
 3. Bregje

  Wat een toffe actie, heb meteen meegedaan :) Heb eigenlijk nooit over een bakfiets nagedacht, maar door jouw verhaal word ik wel heel enthousiast! Nu duimen maar :)

  Reageer
 4. Sharon den Hollander

  Zou leuk zijn als we winnen, we zijn in geen tijden meer op vakantie geweest 😀

  Reageer
 5. Mien Kooistra

  Wauw wat een gave actie,

  En niet alleen in Overijsel maar ook in Friesland
  Lijkt het me heeeeelijk fietsen en genieten met
  Onze tweeling van 2 en hun oudere broertje van 4

  Jaaaaa een bakfiets is mijn droom :-)

  Reageer
 6. jacobien

  Normaal doe ik niet mee aan acties, maar deze laat ik niet aan mij voorbij gaan. Bakfiets en vakantie: allebei zeer gewenst

  Reageer
 7. Chantal Vermeltvort

  Wat een super leuke actie!! Lees je blog altijd met veel plezier zo veel leuke herkenbare dingen. Ga vooral zo door♡

  Reageer
 8. Inge

  Wij hebben ook een bakfiets, tweedehands gekocht. We hebben er al veel plezier van gehad! Ook onze kleine man geniet ervan als hij erin zit.
  Wat zou ik graag met een Johnny Loco op paf willen!

  Reageer
 9. Sharon

  Ik heb meegedaan met deze geweldige winactie. Een bakfiets lijkt mij ook super handig. Met een kleine op komt (al uitgerekend, maar nog steeds wachtende) is het ideaal, vooral als je geen auto hebt. En toe aan een vakantie ben ik zeker. Twee jaar geleden naar de Randstad verhuisd en soms mis ik het mooie oosten toch best wel!

  Reageer
 10. Olivette

  Wat leuk! Hier wordt ik zeker blij van op deze vroege morgen. En stiekem wel een heel leuk vaderdag cadeau. Ik krijg spontaan zin om te gaan fietsen met de kleintjes in de bak Al is met ik in de grote stad Amsterdam wel even op fietscursus haha. Wat lijkt het me tof om mezelf dan ook eindelijk bakfiets mama te mogen noemen haha #fingers crossed en succes met de selectie, dit is wel een hele leuke actie 😀

  Reageer
 11. Cindy

  Wow wat een mooie actie. Helaas geen zomervakantie meer voor ons. Maar een vakantie met bakfiets door eigenland, zou erg tof zijn.

  Groetjes,

  Cindy

  Reageer
 12. Doreen

  jammer dat de actie denk ik al is afgelopen had hem goed kunnen gebruiken. Door mijn rug ben ik niet mobiel maar fietsen is wel een fijn iets.

  Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *