Vrouw met borstkanker waarschuwt vrouwen op Facebook

Deel dit artikel

Aan borstkanker willen wij niet denken. Überhaupt niet aan kanker. Maar het is het leven en men krijgt kanker. Dat is geen keus, je krijgt het. Van heel dichtbij heb ik het 18 jaar geleden meegemaakt. In een tijd dat ik puber hoorde te zijn werd ik heel snel volwassen. Mijn zusje kreeg kanker. Na vele operaties en een lange weg is het ‘goedgekomen’. Wel met alle gevolgen van dien… Ik ben dus als de dood voor kanker. Slechte woordspeling… 

Borst op Facebook

Lisa is 42 jaar, moeder van 4 kinderen en heeft borstkanker. Ze wacht op een borstamputatie.

Ik vind het heel dapper van deze vrouw dat ze haar borst op Facebook plaatst als waarschuwing voor andere vrouwen. Ze wil andere vrouwen erop wijzen dat het belangrijk is om je eigen borsten in de gaten te houden. Op haar borst was enkel een vreemde vlek te zien maar door deze vlek kwam ze erachter dat ze borstkanker heeft.

Lisa hoopt dat ze andere vrouwen kan waarschuwen en dat ze hun borsten serieus nemen. Dit kan je leven redden!

Lieve Lisa, ik plaatst daarom ‘graag’ je foto op mijn blog en ik hoop dat andere vrouwen hem delen. Veel sterkte!

Borstkanker

Credits: Buzzfeed

Over Linda

Blogger, mama van 3, nog net geen 30. Naast het bloggen bezig met het starten van een webshop. Ik slaap weinig en loop over van inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>