Vrouw wordt verliefd op spermadonor van haar kind

Aminah is 42 jaar en single. Uit een eerdere relatie heeft ze al twee zoons die beiden als baby aan een erfelijke ziekte waren gestorven. Ze wil zo graag een kind dat ze besluit een spermadonor in de arm te nemen. 

Keuze uit drie mannen

Ze ging naar een vruchtbaarheidskliniek en ze kon kiezen uit twee mannen. Ze koos voor de man waarbij ze het beste gevoel had. In zijn profiel stond dat hij ‘gelukkig en gezond’ was. Vooral de gezondheid van de spermadonor was voor haar erg belangrijk. Ze had al twee kinderen verloren en wilde dat niet nog een keer meemaken…

Gezonde dochter

Aminah kreeg een gezonde dochter. Om eventuele vragen van haar kind voor te zijn besloot ze haar donor te ontmoeten. Ze ontmoette Scott Anderson, de spermadonor van haar dochter. Hij stond open voor een ontmoeting. Zijn partner was het daar absoluut niet mee eens en ging bij hem weg.

Verliefd op spermadonor

Uiteindelijk was dat niet zo’n probleem want Scott en Aminah werden verliefd… Volgens de moeder van Aminah lijkt het net een sprookje. Wat een mooi verhaal en ik hoop dat ze heel gelukkig worden met zijn drietjes!


Bron: Essentialbaby.com.au

Deel dit artikel

PinIt

Like ons op Facebook

Over Linda

Hoofdredacteur en blogger, eigenaar van DutchFamilyWorks en thuisblijfmama van een kleuter, peuter en een dreumes. Bloggen, Apple, Gadgets, Pinterest, New York, Curacao, Bonaire, hardlopen, Nespresso, reizen met mijn gezin. Slaapt weinig, loopt over van inspiratie, volgt haar hart en gaat een webshop starten.