Vet man, zo’n baby

In 100 dagen na je bevalling je oude lichaam weer terug. Een interessant onderschrift bij dit boek. Wie wil dat nou niet? Maar is dat haalbaar? Volgens Guy van der Reijden en Regina Romeijn wel. Zij schreven dit boek. Ga de strijd aan en keer terug in je oude lichaam. Ik ben benieuwd naar gebruikerservaringen.

Ik ben nu 16 weken zwanger van de 3e en kan wel beamen dat mijn buik verre weg van ‘in shape’ is. Natuurlijk rekt hij uit tijdens een zwangerschap maar tussen de zwangerschappen in was het een ‘hang-in-de-weg’. Na de bevalling van de 2e ben ik ruim 15 kilo afgevallen. Een hele prestatie voor mijzelf! Van een kilootje op 85 ben ik gezakt naar 71 kilo. Het liefst wilde ik nog onder die 70 kilo komen maar toen werd ik weer zwanger. Inmiddels ben ik alweer 8 kilo aangekomen. Maar… ik weet wel, dat ik na mijn bevalling, er meteen weer voor ga. Bij de tweede heb ik daar lang mee gewacht en ik zat niet lekker in mijn vel. In het kader van ‘ik geef toch borstvoeding en ik heb energie nodig’ zei ik geen nee tegen taartjes, chocolaatjes en chips. Erg fout. De kilo’s vlogen eraan. Nu ik weer weet hoe fijn het is om goed in je vel te zitten wil ik daar meteen weer voor gaan. Borstvoeding of geen borstvoeding. Dat valt vast wel op een gezonde manier te combineren.

Een voordeel van dit boek is dat je niet naar de sportschool hoeft. Halleluja! De sportschool en ik zijn geen vrienden. Ik hoop dat mijn bekken ooit weer sterk genoeg worden en dat ik pijnloos door het leven kan gaan. Dat zou al een prestatie op zich zijn. En ik hoop dan ooit eens te gaan starten met hardlopen.

Wie kent dit boek en geeft het echt de gewenste resultaten?

Tv-presentatrice Regina Romeijn behoort niet tot de categorie dames die na een bevalling direct weer hun oude lichaam terug heeft. Een ontplofte watermeloen die dienst doet als hoofd en J-Lo-billen in de sinaasappel-variant; zomaar twee overblijfselen van de zwangerschap. Inmiddels is ze wel de trotse moeder van een prachtige dochter, maar minder trots op de extra kilo’s die er nog aan haar lichaam kleven. Ze wil daarom, na de kraamtijd, aan de slag.

In 100 dagen weer je oude lichaam terug, volgens de succesmethode van personal trainer Guy van der Reijden, die al jaren celebs, CEO’s, modellen en ook moeders in shape helpt. Realistisch, haalbaar en vooral effectief! Je hoeft niet eens naar de sportschool. In Vet man, zo’n baby! beschrijft Regina het kersverse moederschap, haar lichaam en al haar ervaringen en levert Guy een stap-voor-stap-fi tnessconcept, om in 100 dagen weer slank, gezond en superfit te worden.

Ik ga het boek alvast bestellen als stok achter de deur. Bestel jij hem ook?

© Geschreven door Linda

Deel deze blogpost via onderstaande media. Daar doe je ons een groot plezier mee!  Of praat mee via je Facebook account. Laat hieronder simpel en snel een reactie achter.

Linda Bosscher

Founder & hoofdredactie Love2BeMama, Social Influencer, 31 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.