Ladival zonnebrandproducten

Deel dit artikel

Al eerder blogte wij over de zonnebrandproducten van Ladival. Het is belangrijk om jezelf en je kinderen goed in te smeren en beschermd de zon in te gaan. We weten wel dat de zon veel schade aan kan richten. Helaas heb ik het zelf meerdere malen mee ‘mogen’ maken door mijn lichte huid, rode haar en sproeten. Tot tweedegraads verbrandingen en koelen met yoghurt aan toe. Ik ben daarom ook heel actief met het insmeren van mijn kinderen.

Smeren, smeren, smeren
De vakantieperiode is aangebroken en veel gezinnen zijn op vakantie naar de zon. De zon heeft zich hier nog maar sporadisch laten zien maar ik klamp mij vast aan de vooruitzichten voor het einde van de week. Wat zal het heerlijk zijn om een paar weken achter elkaar mooi weer te hebben zodat wij thuisblijvers ook kunnen genieten van de zon. Vergeet je met mooi weer niet in te smeren en je eigen huid en de zeer kwetsbare kinderhuid optimaal te beschermen. De zonnebrandcreme en -sprays van Ladival bieden krachtige bescherming en bevatten natuurlijke oliën, vitamines en anti-oxidanten. Ze zijn vrij van parfums, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Voor de allergische huid
Ladival verkoopt ook producten voor de allergische huid. Deze zonneallergie gel is ook geschikt voor de vette huid die neigt naar acne. De gevoelige huid reageert vaak allergisch als reactie op het zonnen. Blaasjes en rode bulten ontstaan en de huid jeukt. De emulgatoren die in veel zonnecrèmes en lichaamsproducten zitten, kunnen de allergische reactie versterken. Vandaar dat alle producten uit de Ladival®serie voor de overgevoelige huid bij zonneallergie, volledig emulgatorvrij zijn. Alleen die ingrediënten die nodig zijn beschermen de huid tegen verkleuringen en zonnebrand. De zonnebrandgel bevat geen vet of parfum, kleur-of conserveringsstoffen die de huid extra zouden kunnen irriteren. Alle producten uit deze serie zijn op waterbasis (hydro); niet oplosbaar in water oliebestanddelen zoals bijvoorbeeld de UV-filters zijn fijn verdeeld (gedispergeerd).

Win een zomerpakket van Lavidal
Namens Lavidal mogen wij 3x een zomerpakket weggeven met een Ladival zonneallergie geld voor de allergische huid (factor 30), een Ladival zonnebrand spray voor kinderen (factor 50) en een grote badhanddoek. Laat de zomer in Nederland maar komen. Wil jij kans maken op zo’n pakket laat ons dan weten wat je favoriete vakantieland is. Geef je antwoord door via het winactieformulier.

Vrijdag 10 augustus 2012 verloten wij drie pakketten. 

© Geschreven door Linda

Deel deze blogpost via onderstaande media. Daar doe je ons een groot plezier mee!       :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>