Een feestje op de Dolle Deel

Deel dit artikel

De Dolle Deel is een gezellige locatie op een boerderij in de omgeving van Hoonhorst, een dorpje vlakbij Zwolle. Ideaal om je kinderfeestje te vieren, een vrijgezellenfeest of een uitje met vriendinnen. Ook als je zin hebt in een schildercursus, een High Tea met vriendinnen of een creatieve middag dan kun je hier terecht. 

Marleen Schrijver is de eigenaresse van de Dolle Deel. Activiteitenbegeleidster en bezig bij door het bedenken, organiseren en uitvoeren van leuke activiteiten voor jonge en oud. Zij is opgegroeid op de boerderij waar de Dolle Deel zich bevind.

Bij de Dolle Deel kun je terecht voor kinderfeestjes: klomp pimpen, kinderen High Tea, cupcakes pimpen, je eigen schilderij maken en een sieradendoos of theedoos pimpen.

Maar er worden ook creatieve workshops georganiseerd: theepot pimpen, klomp pimpen, décopatchen, theedoos pimpen of een schildercursus volgen. Deze workshops kun je weer combineren met een boeren lunch, een High Tea op de boerderij of een Mini High Tea.

Voor meer informatie bezoek je de site van de Dolle Deel.

© Geschreven door Linda

Deel deze blogpost via onderstaande media. Daar doe je ons een groot plezier mee!    

Add Comment RegisterGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>