Zwangeragenda 468x60

The Big You

Deel dit artikel

Donderdag 28 juni stond al een hele tijd gemarkeerd in mijn agenda, die dag werd namelijk de tweede editie van The Big You georganiseerd door het Belgische PR bureau PR Unlimited. Het was de eerste echte, warme zomerse dag in een lange tijd, het event vond plaats op een prachtlocatie in Antwerpen, de nieuwste producten werden voorgesteld en de mensen waren vriendelijk en vrolijk. Recipe for a wonderful evening!

De workshops in de namiddag heb ik spijtig genoeg moeten missen omdat ik moest werken. Na het werk ben ik snel in mijn auto gestapt en daarheen gereden om te genieten van beauty, fashion, drinks and fingerfood. Eerste stop was de stand van Swarowski waar onder andere de nieuwste James Bond collectie tentoon gesteld stond. Prachtige juwelen om bij weg te dromen…

Volgende stop waren de nieuwe collecties van onder andere Boss, Boss Orange, Boss Black, Xandres, Timberland en Tommy Hilfiger. Hier zaten prachtige kleren tussen en onderstaand kleedje en oranje jas staan al zeker op mijn wishlist voor komende winter.

Ook Camper was aanwezig met de nieuwste collectie. Hier kon je je favoriete paar schoenen kiezen en met deze dan poseren voor een prachtige retro kaart van Europa, onder het mom van waar je liefst met je Camper schoenen op reis zou gaan. Zweden was het land van mijn keuze, waar ik de straten van het hippe Stockholm stylish onveilig zou maken met die prachtige wedge booties.

Na een korte tussenstop bij de heerlijke koffie van Illy, de hippe horloges van Swatch en de iconische pennen van Parker (die trouwens met een nieuwe soort pen op de markt komen, een vulpen met de vulling van een balpen) was het tijd voor een touch up met de producten van Rituals, waar vooral de poeder een grote hit was om alle huidjes zacht en glim-vrij te houden op deze zeer warme namiddag.

Een van mijn laatste ontdekkingen is L’Occitane en elk jaar komen zij naar aanleiding van de zomer uit met een variant van de Verbena lijn. Dit jaar is het de Verbena Sorbet geworden, een frisse variatie met van citroen, limoen, munt en muskus. Heerlijk fris, en verkrijgbaar in een Eau Fraiche, bodygel, zeep en lipgloss.

De laatste halte was de M.A.C workshop met Elke Willemen, senior make-up artist bij M.A.C., waarin we allemaal de vier nieuwe trends van het najaar werden voorgesteld, en waarin we ook allemaal een Face Chart kregen om zelf een make up look te creëren. Deze Face Charts werden daarna allemaal opgehangen op de Face Wall, handig om iedereen zijn look te bewonderen en ideetjes op te doen. Hieronder kan je mijn look zien, zachte ogen met een sterke lip.

Kortom, het was een heerlijke namiddag waarna we helemaal up to date zijn van de nieuwe najaarstrends.

© Geschreven door Leen

Deel deze blogpost via onderstaande media. Daar doe je ons een groot plezier mee!    

Add Comment RegisterGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>